REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Cine 5 Artık El Cezire'nin

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 24 Cine 5 Artık El Cezire'nin

TMSF, yapılan ihalede Cine 5 için 40,5 milyon dolarlık teklif sunan El Cezire TV'ye onay verdi.

Yayına Giriş: 10.02.2011 15: 46 :59
    Güncelleme: 10.02.2011 19: 29: 42

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Cine-5’in satış ihalesinde, 40 milyon 500 bin dolar teklif veren El Cezire Televizyonu’na onay verdi.
    Cine 5 TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 31 Ocak’ta 40 milyon dolar muhammen bedelle satışa çıkarılmış; El Cezire Türk Yayıncılık Hizmetleri Anonim Şirketi, 21 milyon dolarlık teklifte bulunmuştu.

El Cezire Türk, 4 Şubat’taki ihalede ise teklifini 40 milyon 500 bin dolara yükseltmiş, teklif Fon Kurulu’nun onayına sunulmuştu.

Kurul, El Cezire Türk’ün teklifini onayladı.

İhale sonucu şimdi Rekabet Kurulu ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun onayına sunulacak.

Kaynak:TRT Haber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence cine 5 kanalı kalmalı el cezire yeni kanal kurmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cine5 birzamanlar harikaydı doğudayken bedava izlerdim normal ufak antenle şifresiz izlerdik 2003 te iyice kalitesız oldu iyi olmadı şimdi elcezire aldı şifresız oldu artık izlemedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim dikkatimi çeken de ihalenin tarihi ile,satış onayının tarihi..."Sattık!" demek için on ay beklenir mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

el cezire bence türkiye de bir an önce haber kanalı yayınına başlamalı çok geçikti.Cine 5 ise tıpkı arabistandaki gibi yabancı sinema yayınlayan kanal olarak kalmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

.Cine 5 ise tıpkı arabistandaki gibi yabancı sinema yayınlayan kanal olarak kalmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cine 5'in adını değiştirmekten ziyade frekansını değiştirsinler! Çok düşük sinyal var! Bir de saçma sapan programları kaldırsınlar. Nerde o eski Cine 5. Adını bile andırmayan bir kanal oldu Cine 5. Ben El Cezire'nin Cine 5'in adını Al Jazzera Turkish yapacağını, filmler,diziler,çizgi filmler, gençlik dizileri vb. yayınlayacağını sanıyorum ama... İnşallah yanılmıyorumdur!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskiden cine5 sürekli açıktı karasal yayın yapıyordu uyduda şifreliydi 2003 işi bitti kimse artık izlemiyor araplar alırsa kaliteli olur kart paylaşımla izleriz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri