Bilgi için çok teşekkürler.
Bilgilendirme için teşekkürler içeriği nedir acaba?
Teşekkürler.Ama kanaldan umutlu değilim![]()
yerel bi kanala benziyor...
ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.
inşallah ilaç tanıtım yada chat kanalı olmaz
KAYSERİ'deki E-TV, Turksat uydusu üzerinden test yayınına başlarken, kanalın Orta Avrupa, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Asya ve Çin'e kadar uzanan alanda izlenebileceğini bildiren E-TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eraslan haber ağırlıklı yayın yapacaklarını söyledi.
Meg Medya Anonim Şirketi bünyesinde faaliyet gösteren E TV Ocak ayının ortalarında görüntülü test yayınına geçecek. E TV, Şubat ayı sonlarına kadar deneme yayınlarını sürdürecek ve Mart ayından itibaren programlı yayın hayatına başlayacak.
E TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eraslan haber ağırlıklı yayın yapacaklarına dikkat çekerken, "Özel hayata saygılı, dürüst ve ilkeli habercilik yapacak olan kanalımızın olmazsa olmazı tarafsız yayıncılık ilkesidir. Bunu kısa sürede herkes görecek" dedi.
(DHA)
bıktık bu kadar haber kanalı bu ül***e çok değil mi hemde her düşünceye hitap eden haber kanalı var bıktık yeter
Bu kanal Kayseri'den yayın yapacaksa sanırım [B]Erciyes TV dir.Keşke emeğin ve emekçinin TV si olsaydı.Ozaman yıllık enflasyon %3 deyip,çalışana ve emekliye %3 değil,gerçek enflasyona göre,yani Millet Vekillerinin kendi maaşlarına yaptıkları zam kadar % 100 zam yapmaları gerekirdi.Ama ne çalışanı,ne de emeklisi gerçek anlamda örgütlü olmadığı için hem yıllık enflasyon oranıyla hem de yapılan zam tutarıyla istedikleri gibi oynayabiliyorlar.Bunun adı da demokrasi oluyor.Ama cici demokrasi.Sevsinler böyle demokrasıyi!...
İlaç kanalı olmasında
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri