REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Fox crİme hd yayinda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31 Fox crİme hd yayinda

url=http://bit.ly/c25MCx][/url] Evet arkadaşlar d-smart üyelerinin merakla beklediği kanal 11 Kasım'da yayına başlıyor.D-Smart kutu sahiplerinin herhangi bir arama yapmalarına gerek yoktur.D-Smart kanalları cihaza otomatik yüklemektedir.Benim gibi modül kullanan üyeler 10970 V 30000 hd frekansını yeniden taratmaları gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Uploaded with Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Uploaded with Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. evet yayına başladı d smart üyelerine ii seyirler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkdaşlar ben neden izleyemiyorum atlanta cihazım var ve maxi paket kullanıcısıyım tarıyorum ediyorum yok bu kanal bende ayrıca fx hd de yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Gurcan_ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkdaşlar ben neden izleyemiyorum atlanta cihazım var ve maxi paket kullanıcısıyım tarıyorum ediyorum yok bu kanal bende ayrıca fx hd de yok
    İlgili frekansı silip tekrar 10970 V 30000 frekansını girererek arattır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri