teşekkürlerr
Teşekkur: 0
teşekkürlerr
İndirdim, kurdum ve şahane çalışıyor. Dileyen istediği gibi düzenleme yapabilir favori kanal listesi yapabilir, fakat bu listede star tv nin değişen frekanslı yayını yoktu onuda kanal ekleme bölümünden manuel olarak türksat 31 3e den 11054 h 3000 ayarlarını yapıp tarattıklarında 14 kanal daha buluyor içlerinde star tv de mevcut. Umarım faydalı olur belki birazdan ben kendi listemi yayınlarım çünkü şu gereksiz reklam yayını yapıp duran kanalları silip tamamen izlenebilecek yayınları sıralicam.
Konu maviay tarafından (22-01-2012 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.
tesekkurler
allah razı olsun kardeşim aylardır bunu bekliyordum umarım işe yarar.
UE D7000 aldım manuel olarak şifreli kanalları frekans girerek açabilirmiyim
arkadaşlar programı indirdim ayrıca kanal listesinide indirip samsung 46d7000 model tv me yükledim sonra manuel frekans taraması yapıp olmayan kanal listesinide tv ye ekledim, son haldeki kanal listemi usb ye aktarıp indirmiş olduğum programla açıp düzenlemek istediğimde program kanal listesini açmadı "file open error! " şeklinde hata verdi. Benim anlamadığım şu, arkadaşın vermiş olduğu kanal listesini açıyor ama benim aktardığım listeyi açamıyor sorun nerde anlamadım, bilen biri varsa bana yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.
güzel paylaşım teşekkürler
samsung tv kanal listesi lazım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri