Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 15/99 İlkİlk ... 56789101112131415161718192021222324254065 ... SonSon
988 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Samsung D-Serisi LED TV Uydu Kanal Listesi (1)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürlerr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İndirdim, kurdum ve şahane çalışıyor. Dileyen istediği gibi düzenleme yapabilir favori kanal listesi yapabilir, fakat bu listede star tv nin değişen frekanslı yayını yoktu onuda kanal ekleme bölümünden manuel olarak türksat 31 3e den 11054 h 3000 ayarlarını yapıp tarattıklarında 14 kanal daha buluyor içlerinde star tv de mevcut. Umarım faydalı olur belki birazdan ben kendi listemi yayınlarım çünkü şu gereksiz reklam yayını yapıp duran kanalları silip tamamen izlenebilecek yayınları sıralicam.
    Konu maviay tarafından (22-01-2012 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah razı olsun kardeşim aylardır bunu bekliyordum umarım işe yarar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

UE D7000 aldım manuel olarak şifreli kanalları frekans girerek açabilirmiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mu_de Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    UE D7000 aldım manuel olarak şifreli kanalları frekans girerek açabilirmiyim
    Şifreli yayınları izleyemessin ancak modüllü üye olursan izlersin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar programı indirdim ayrıca kanal listesinide indirip samsung 46d7000 model tv me yükledim sonra manuel frekans taraması yapıp olmayan kanal listesinide tv ye ekledim, son haldeki kanal listemi usb ye aktarıp indirmiş olduğum programla açıp düzenlemek istediğimde program kanal listesini açmadı "file open error! " şeklinde hata verdi. Benim anlamadığım şu, arkadaşın vermiş olduğu kanal listesini açıyor ama benim aktardığım listeyi açamıyor sorun nerde anlamadım, bilen biri varsa bana yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı maviay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar programı indirdim ayrıca kanal listesinide indirip samsung 46d7000 model tv me yükledim sonra manuel frekans taraması yapıp olmayan kanal listesinide tv ye ekledim, son haldeki kanal listemi usb ye aktarıp indirmiş olduğum programla açıp düzenlemek istediğimde program kanal listesini açmadı "file open error! " şeklinde hata verdi. Benim anlamadığım şu, arkadaşın vermiş olduğu kanal listesini açıyor ama benim aktardığım listeyi açamıyor sorun nerde anlamadım, bilen biri varsa bana yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.
    aynı sorun bendede var. defalarca denemeden sonra liste yüklense bile birçok kanalı tv yok sayıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel paylaşım teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart samsung tv kanal listesi

samsung tv kanal listesi lazım

Sayfa 15/99 İlkİlk ... 56789101112131415161718192021222324254065 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri