Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/99 İlkİlk 1234567891011121314151617183358 ... SonSon
987 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Samsung D-Serisi LED TV Uydu Kanal Listesi (1)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turonr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    show tv için kesin çözümü olan varmı acaba bahsedilen çözüm her defasında yapılacak bir işlem
    Menüden sisteme geliyoruz. oradan dil - tercihler- buradaki varsayılanların hepsi ingilizce; birincileri türkçe yaptığımızda sorun ortadan kalkar... Ayrıca Cnbc -e türkçe dublajlarda ingilizce ses geliyordu bu da düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar star tv için bu dosyaların hangisini indireceğim
    Turksat kanal listesini olanı indir ve yükle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eyvallah usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sağol

ellerine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler baldemir yaptım oldu bende 6530 var 7-8 ay oldu alalı pek inceleyemedim alındığı gibi duruyor.Acaba başka kurcalayacak yerleri varmıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turonr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler baldemir yaptım oldu bende 6530 var 7-8 ay oldu alalı pek inceleyemedim alındığı gibi duruyor.Acaba başka kurcalayacak yerleri varmıdır
    Evet bu modeller güzel televizyonlar...Smar tv özelligi dahada hoş :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı maviay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar programı indirdim ayrıca kanal listesinide indirip samsung 46d7000 model tv me yükledim sonra manuel frekans taraması yapıp olmayan kanal listesinide tv ye ekledim, son haldeki kanal listemi usb ye aktarıp indirmiş olduğum programla açıp düzenlemek istediğimde program kanal listesini açmadı "file open error! " şeklinde hata verdi. Benim anlamadığım şu, arkadaşın vermiş olduğu kanal listesini açıyor ama benim aktardığım listeyi açamıyor sorun nerde anlamadım, bilen biri varsa bana yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.
    aynı sorun bendede var. defalarca denemeden sonra liste yüklense bile birçok kanalı tv yok sayıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba vatan bilgisayardan samsung 46d7000 aldım dahili uydu alıcısını kullanmak isityorum ama otomotik ayar yapınca sadece bir kaç ulusal kanal çıkıyor bu konuda yardımcı olablilirmisniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı drlevent06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba vatan bilgisayardan samsung 46d7000 aldım dahili uydu alıcısını kullanmak isityorum ama otomotik ayar yapınca sadece bir kaç ulusal kanal çıkıyor bu konuda yardımcı olablilirmisniz
    İlk mesajda verilen türksat hazır kanal listesini bilgisayara indirip usb ile tv'ye yükleyebilirsiniz nasıl yüklenecegi ilk mesajda anlatılıyor...Kolay gelsin

Sayfa 8/99 İlkİlk 1234567891011121314151617183358 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri