Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
988 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Samsung D-Serisi LED TV Uydu Kanal Listesi (1)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

samsung d6500 olurmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı afif4747 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    samsung d6500 olurmu
    Samsung D-serilerin tamamına olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Samsung D-serilerin tamamına olur
    kardeş aynı usb ile listeyi tv ye atıyorum hiçbir sorun yok ama tv den listeyi almak sitediğimde aygıt uygun değil diyor biçimlndirdim yine olmadı nedne olmuyor acaba her formatıda denedim nasıl yapılacağını anlatabilrmsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emirberkcelik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş aynı usb ile listeyi tv ye atıyorum hiçbir sorun yok ama tv den listeyi almak sitediğimde aygıt uygun değil diyor biçimlndirdim yine olmadı nedne olmuyor acaba her formatıda denedim nasıl yapılacağını anlatabilrmsin
    tv modelinizi yazarmısınız samsung hangi serisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tv modelinizi yazarmısınız samsung hangi serisi
    46D6500 kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emirberkcelik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    46D6500 kardeş
    Kanal listesi bu modele uygundur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanal listesi bu modele uygundur.
    kardeş ben sana uyumlu olup olamdığını sormadımki ilk önceki alıntıyı okuamdın sanırım çünkü senbana modelini yaz dedin sorunu tekrar yazayım

aynı usb ile listeyi tv ye atıyorum hiçbir sorun yok ama tv den listeyi almak sitediğimde aygıt uygun değil diyor biçimlndirdim yine olmadı nedne olmuyor acaba her formatıda denedim nasıl yapılacağını anlatabilrmsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri