REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Lig TV, Hakan Şükür'le anlaştı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soccerball Lig TV, Hakan Şükür'le anlaştı

Mustafa Denizli'nin İran'ın Persepolis takımının başına geçmesinin ardından Maraton programında hakem yorumculuğu yapan Markus Merk'e eşlik etmesi için bir süredir isim arayışında olan Lig TV yönetimi,

Hakan Şükür'de karar kıldı. AK Parti İstanbul Milletvekili Şükür, programa şimdilik konuk yorumcu olarak katılacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şirketten maaş alan vekil olurmu ?

Hakan Şükür’ün durumu tartışmaya yol açtı. Şükür’ün yasama görevinin yanı sıra futbol yorumculuğu da yapması etik bulunmuyor.

Kanunda, ‘’Serbest mesleklerini icra ederken, milletvekilliği unvanlarını kullanamazlar’’ hükmü var.

vatan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün bir televizyon kanalında yorumculuk yapacağı yolundaki haberleri, ''Vekillik ile bağdaşmayan bir iş yaptığın zaman milletvekilliği düşer. Ağır yaptırımlar var'' diye değerlendirdi.

AYDA 11 BİN TL MİLLETVEKİLİ MAAŞIYLA GEÇİNEMEYEN HAKAN ŞÜKÜR 150 BİN TL MAAŞLA ligTV’DEn
    Konu zekı62 tarafından (05-01-2012 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kişiliği ile futbolculuğuyla gerçekten sevdiğim bir kişi doğrusu yakıştıramadım seçmen seni futbol yorumcusu ol diye oraya göndermedi millet vekilinin işi parlementodur ücrete gelince paraya önem verdiğini zannetmiyorum önem verseydi zamanında açık çek vermiştik kabul etmedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu adamı hiç sevmedim gitti...kıçı başı birbaşka hoynayan adamı kim severki...galatasaray bundan kurtulduğu için helva dağıtması gerekir..
    bir insan bukadar yüzsüz olabilirmi...sana oy veren binlerce insanın iradesine nasıl saygısızlık yapabilirsin,ben bu adama oy verenlerede kızıyorum fakat neyse...ALLAH seni nasıl bildiyse öyle yapsın hakan şükür..şükretmesini bilmiyorsun...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hani milletvekillerinin çalışması yasaktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

trt de 700 milyarı bırakıp birden 11 milyara düşünce şaşırdı. öyle milli formayla talep ettkleri jeep de yok millet vekilliğinde.napsın yorumlarıyla ülke meselelerine derman olcak.nasılsa koskoca okyanus arkasında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yakıştıramadım bende

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri