Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Lig TV, Hakan Þükür'le anlaþtý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball Lig TV, Hakan Þükür'le anlaþtý

Mustafa Denizli'nin Ýran'ýn Persepolis takýmýnýn baþýna geçmesinin ardýndan Maraton programýnda hakem yorumculuðu yapan Markus Merk'e eþlik etmesi için bir süredir isim arayýþýnda olan Lig TV yönetimi,

Hakan Þükür'de karar kýldý. AK Parti Ýstanbul Milletvekili Þükür, programa þimdilik konuk yorumcu olarak katýlacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þirketten maaþ alan vekil olurmu ?

Hakan Þükür’ün durumu tartýþmaya yol açtý. Þükür’ün yasama görevinin yaný sýra futbol yorumculuðu da yapmasý etik bulunmuyor.

Kanunda, ‘’Serbest mesleklerini icra ederken, milletvekilliði unvanlarýný kullanamazlar’’ hükmü var.

vatan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TBMM Anayasa Komisyonu Baþkaný Burhan Kuzu, AK Parti Ýstanbul Milletvekili Hakan Þükür'ün bir televizyon kanalýnda yorumculuk yapacaðý yolundaki haberleri, ''Vekillik ile baðdaþmayan bir iþ yaptýðýn zaman milletvekilliði düþer. Aðýr yaptýrýmlar var'' diye deðerlendirdi.

AYDA 11 BÝN TL MÝLLETVEKÝLÝ MAAÞIYLA GEÇÝNEMEYEN HAKAN ÞÜKÜR 150 BÝN TL MAAÞLA ligTV’DEn
    Konu zeký62 tarafýndan (05-01-2012 Saat 17:13 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kiþiliði ile futbolculuðuyla gerçekten sevdiðim bir kiþi doðrusu yakýþtýramadým seçmen seni futbol yorumcusu ol diye oraya göndermedi millet vekilinin iþi parlementodur ücrete gelince paraya önem verdiðini zannetmiyorum önem verseydi zamanýnda açýk çek vermiþtik kabul etmedi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu adamý hiç sevmedim gitti...kýçý baþý birbaþka hoynayan adamý kim severki...galatasaray bundan kurtulduðu için helva daðýtmasý gerekir..
    bir insan bukadar yüzsüz olabilirmi...sana oy veren binlerce insanýn iradesine nasýl saygýsýzlýk yapabilirsin,ben bu adama oy verenlerede kýzýyorum fakat neyse...ALLAH seni nasýl bildiyse öyle yapsýn hakan þükür..þükretmesini bilmiyorsun...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hani milletvekillerinin çalýþmasý yasaktý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

trt de 700 milyarý býrakýp birden 11 milyara düþünce þaþýrdý. öyle milli formayla talep ettkleri jeep de yok millet vekilliðinde.napsýn yorumlarýyla ülke meselelerine derman olcak.nasýlsa koskoca okyanus arkasýnda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yakýþtýramadým bende

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri