REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: dıgıturk un rezilliği.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dıgıturk un rezilliği.....

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Uploaded with Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Uploaded with Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Uploaded with Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. biz böyle sinir bozucu maç seyretmek içinmi abone olduk bu digiturk e

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maçın sonucu kaç kaç bitti arkadaşım acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sende hep kötüye yoruyorsun kardeş,onlar Türkçemizdeki sert sessiz harfler,hem maç izleyelim hem dlimizi öğrenelim diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya abi zorla kaçağa yöneltiyolar adamı bi,de arıyorum m hizmetlerini kadın diyoki fişi çek tak kadına dedimki sen beni abc mi sandın sen git onu hiç anlamayanlara söle kadın ne diyeceğini şaşırdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya abi zorla kaçağa yöneltiyolar adamı bi,de arıyorum m hizmetlerini kadın diyoki fişi çek tak kadına dedimki sen beni abc mi sandın sen git onu hiç anlamayanlara söle kadın ne diyeceğini şaşırdı
    :45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet bu durumdan oldukça çok şikayetçi var.Paranla rezil olmak demek bu olsa gerek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dört köşeyiz.4-1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet bu durumdan oldukça çok şikayetçi var.Paranla rezil olmak demek bu olsa gerek.
    aynen tike ustacım kadın diyoki siz nerdesiniz bursadayım diyorum dediği cevap bana bursa bölgesinde kısa süreli çalışma var diyo yok böle bişey yaaa zor tuttum kendimi valla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen tike ustacım kadın diyoki siz nerdesiniz bursadayım diyorum dediği cevap bana bursa bölgesinde kısa süreli çalışma var diyo yok böle bişey yaaa zor tuttum kendimi valla
    bölgeyle ne alakası varmışki yayın çekirge vericilerinden mi aktarılıyor :49::49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gungör abi sen şimdi diyosunki bana aç şimdi m hizmetlerini bul o burcuyu sonrada ver coşkuyumu diyosunnnnnn

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri