doğalgaz-kombi.
doğalgaz-kombi.
klima ile .. gerçi sobanın tadını vermiyo o ayrı ama ısınmada sıkıntı yaratmıyo hem de ekonomik oluyor
merhaba arkadaşlar ben ankete katılmadım çünkü evimde ısındığım eleman isimleri malesef yazılmamış. çocuk odasında talaş sobası var önce kovaya talaş koyup yakıyorum talaş bittikten sonrada oduna devam ediyoruz, çocuklar uyuduktan sonra ben kendi oturma odamıza çekiliyorum orda klima var ama çalıştıramıyorum zira çalışsa aylış faturası bana nerden bakarsanız 300/350 arası milyon elektrik faturası çıkacak, malesef battaniye altına giriyorum, bizi bu duruma sokanlar utansın yazıklar olsun, şimdilerdede bütün ağır yükleri vatandaşın üstüne yıktılar, ben şahsen kınıyorum. saygılarımla aliharbiye
LEBEN ?
ı s ı n a m ı y o r u m
doğalgaz kombi ile ısınıyorum miss gibi hemde paşalar gibi valla kömür sobası zevkli ama peki ya eziyetleri neler, çekmeyen bilmez külleri dökmek yazın kömür almak kömürlüğe taşımak miktar miktar poşetlere doldurmak
hele sobanın tütmesi bütün evin is içinde kalması ooo saymakla bitmez
Bizde doğal gaz var.Burası site olduğu için merkezi sistem var.Aylık 100 tl civarındaki bir ödeme ile evde kısa kollu ile rahatlıkla dolaşalabilecek derece ısınıyor![]()
kömür sobası ile ısınıyoruz
soba ile ısınıyorum odun kömür ve işten gelden her akşam üstü odunları inçe inçe kırıp tabiki sobayı tutuşturmak için her gün çile.
ısınmak için kömür sobası kullanıyorum...
kömür sobası
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri