doðalgaz-kombi.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
doðalgaz-kombi.
klima ile .. gerçi sobanýn tadýný vermiyo o ayrý ama ýsýnmada sýkýntý yaratmýyo hem de ekonomik oluyor
merhaba arkadaþlar ben ankete katýlmadým çünkü evimde ýsýndýðým eleman isimleri malesef yazýlmamýþ. çocuk odasýnda talaþ sobasý var önce kovaya talaþ koyup yakýyorum talaþ bittikten sonrada oduna devam ediyoruz, çocuklar uyuduktan sonra ben kendi oturma odamýza çekiliyorum orda klima var ama çalýþtýramýyorum zira çalýþsa aylýþ faturasý bana nerden bakarsanýz 300/350 arasý milyon elektrik faturasý çýkacak, malesef battaniye altýna giriyorum, bizi bu duruma sokanlar utansýn yazýklar olsun, þimdilerdede bütün aðýr yükleri vatandaþýn üstüne yýktýlar, ben þahsen kýnýyorum. saygýlarýmla aliharbiye
LEBEN ?
ý s ý n a m ý y o r u m
doðalgaz kombi ile ýsýnýyorum miss gibi hemde paþalar gibi valla kömür sobasý zevkli ama peki ya eziyetleri neler, çekmeyen bilmez külleri dökmek yazýn kömür almak kömürlüðe taþýmak miktar miktar poþetlere doldurmak
hele sobanýn tütmesi bütün evin is içinde kalmasý ooo saymakla bitmez
Bizde doðal gaz var.Burasý site olduðu için merkezi sistem var.Aylýk 100 tl civarýndaki bir ödeme ile evde kýsa kollu ile rahatlýkla dolaþalabilecek derece ýsýnýyor![]()
kömür sobasý ile ýsýnýyoruz
soba ile ýsýnýyorum odun kömür ve iþten gelden her akþam üstü odunlarý inçe inçe kýrýp tabiki sobayý tutuþturmak için her gün çile.
ýsýnmak için kömür sobasý kullanýyorum...
kömür sobasý
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri