Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Ýlginç Hayalet Fotoðrafý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýlginç Hayalet Fotoðrafý

O çocuk hayalet mi?

Bursa'da niþanlýsýyla gezmeye çýkan gencin, gece vakti otomobilin içinden çektiði fotoðrafta arka planda beliren siluet, çifti þoke etti
    05 Ocak 2012 - 08:42

Genç kýzýn görüldüðü fotoðrafýn hemen arka tarafýnda, aracýn dýþýnda otomobilin içine bakan ve bir çocuðun yüzüne benzeyen siluet belirmiþti. Ancak burada bir çocuðun olmasý mümkün deðildi. Çünkü otomobil, yolun tam kenarýna çekilmiþti ve siluetin belirdiði yerde durma þansý olmadýðý gibi, aþaðýsý en az 10 metre derinlikte bir uçurumdu.

MANTIKLI AÇIKLAMA BULAMIYORLAR

Çevrede en az 50 metrelik mesafede baþka kimse olmamasýna raðmen karanlýktan bakan çocuk siluetinin nasýl olup da fotoðrafta göründüðünü anlamaya çalýþan genç niþanlýlar, þimdi hiçbir mantýklý açýklama bulamadýklarý fotoðrafý dostlarýyla paylaþýp, ne olduðunu anlamaya çalýþýyor.

KENDÝLERÝNDEN BAÞKA KÝMSE YOKTU

Genç niþanlýlar, fotoðraf çekildiði sýrada hiçbir ses duymadýklarýný belirterek, kendilerinden baþka kimsenin olmadýðý bölgede ortaya çýkan bu görüntüden korktuklarýný söyledi. O fotoðraf karesi, sanal alemde ‘hayalet mi’ tartýþmasý yarattý.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

o oçuk yan tarafta ki araç içerisindeki bi çoçuktur..

iki araç yan yana duruyor.

sanýrým kýrmýzý ýþýkta duruyorlar...

kuþ beyinli galiba bu çift..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kedidir o kedi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu arada çiftin arabasý kuþ serisinden galiba çýtalar ben burdayým diyor
    next ye 2000 cx super plus usb
    By realraven :sunglasses2:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha

genelde tanýdýðým cinler kendilerini topluma göstermez normalde kurbanýný 2kiþiden birini seçer kendini herkese gösterse herkes onlarý tanýr ve doðruyola girer ama hedeflerinde tek seferde herkese saldýrmaz arkadaþlar ben tv izlerken
    kendiliðinden ses alçalýyor tv nin ekranýný 8 ze bölüyor tv nin üzerine çýkýyor nasýl anlýyorum bunu baský kurarken ses çýkýyor tv kumandalýyla nasýl oynuyor merek ettiðim için ses çýkartan naylon sardým kumandayla ve bekledim gerçektende benim düþündüðüm þekilde cinler maddileþiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

entresan görüntü olmuþ tabi montaj yoksa

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cinler herþeyi bilendir ayrýca fotarafý çekilecek yerede gitmez bilir orda fotoðraf çekileceðini insanlar çift haber ünlü olsun diye resim yapýþtýrmýþ oraya bakýn gerçek cinle iletiþimde olan benim onlarla iletiþim kurmak çok zor çünkü boyutlarý farklý olduðu için kalbin çarpa çarpa yetmez insana sanýrým anladýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

onubunu bilmem ama cine inanýrým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben bu resmin normal olduðunu düþünüyorum nedeni ise hani zaman zaman insanlar dalgýnlýk yaþarlar gözümüzün önündekileri görmeyiz ya fark edincede þaþýrýrýz iþte böyle yaþanmýþ olduðunu tahmin ediyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muslum-baba Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    onubunu bilmem ama cine inanýrým
    inan insan müslümanlar inançlý olmalý inancý olmayan biri diðer dünyayý kazanamaz üstelik diðer dünya sonsuz ve insan yaþlanmaz cinlerde insanlara
    baský eziyet vasvas vererek kötü yola sokar cinlerin musallatmasý çoðu kiþi bilmeyerek vucuda girerek kontürol eder þimdi burda kaynak beyin hücrelerinden kaynaklanýyor benim kisi hücreleri kulanýyor sürekli haber veriyor niyetleri ya deli olmam yada baþkasýna zarar vermemi istiyor yada ölmemi hangisi gerçekleþirse onlar için avantajlý

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri