REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Trident 5303 idman tv açamıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Trident 5303 idman tv açamıyorum.

Arkadaşlar biss bölümüne giriyorum idman tv nin ***ini giriyorum ama bitürlü açamıyorum.***den önceki yerlere ne yazılcak yani 1234560065432100 den önceki yerlere,yardımlarınızı bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxcrashxx Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar biss bölümüne giriyorum idman tv nin ***ini giriyorum ama bitürlü açamıyorum.***den önceki yerlere ne yazılcak yani 1234560065432100 den önceki yerlere,yardımlarınızı bekliyorum
    arkadaşım yeni bölüm açtım cihazının botuna bak 1.29 ise yükle idman tv ok.
    biss tv ler ok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende de 5301 var, şimdiye kadar butun biss şifrelerini grdim kanallara oldu ama bu idman tv olmuyor, acil yardım lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İdman tv izleme.

Alıntı bnttn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende de 5301 var, şimdiye kadar butun biss şifrelerini grdim kanallara oldu ama bu idman tv olmuyor, acil yardım lütfen
    Aşağıdaki rardan dosyaları çıkarıp yazmış olduğum gibi yüklerseniz,idman tv açılır.
    Kanal listesi kendime göredir, istediğiniz sıralamayı loader de kanalları taşıyıp
    düzenleyebilirsiniz.
    Loader i açınca pc nize göre com seçin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı croos Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aşağıdaki rardan dosyaları çıkarıp yazmış olduğum gibi yüklerseniz,idman tv açılır.
    Kanal listesi kendime göredir, istediğiniz sıralamayı loader de kanalları taşıyıp
    düzenleyebilirsiniz.
    Loader i açınca pc nize göre com seçin.

teşekkür ederim ama şimdi cihazı bilgisayar baglamam biraz zor, babam annem görmeden yapmam lazım acaba elle girebilirmiyim ayarları biss menüsünden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İdman tv

Alıntı bnttn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkür ederim ama şimdi cihazı bilgisayar baglamam biraz zor, babam annem görmeden yapmam lazım acaba elle girebilirmiyim ayarları biss menüsünden
    Kanal listesini yenilemedikçe idman tv yi biss *** ile açamazsın.10968 H 11200
    deki kanalları silip yeniden taratırsan ***leri de normal olarak elle yazarsan,
    açılabilir.
    Cihazı pc ye bağlama süren 10 dakika dır bu sürede listeyi ve softcamı atarsın,en kestirme yol dur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri