yazýk olmuþ
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
yazýk olmuþ
Vaybe yazýk olmuþ...Çok güzel sesi vardý Allah rahmet eylesin.![]()
Allah Rahmet eylesin sýrasý gelen gidiyor
''Ey dokunmayan çok fenayam'' derdi rahmetli.Allah rahmet eylesin ölüm genç yaþlý demiyor
Hepimizin gideceði yer orasý.Ýnþallah o gün geldiðinde anlýmýz açýk ve iyi bir kul olarak Cenabý Allah'ýn karþýsýna çýkmayý Yüce Rabbim hepimize nasip eder.
Ailesine,yakýnlarýna ve sevenlerine baþsaðlýðý diliyorum.
Allah rahmet eylesin. Yakýnlarýna Allah sabýrlar versin.
Azer Bülbül'ün cenazesi topraða verildi
Antalya'da kaldýðý otel odasýnda ölü bulunan sanatçý Azer Bülbül, son yolculuðuna uðurlandý.
08.01.2012 - 13:43
Azer Bülbül takma ismini kullanan sanatçý Sabutay Keskin'in, cenaze namazý öðlen vakti Esenyurt Merkez Camii'nde kýlýndý. Bülbül'ün anne ve babasý da oðullarýný son yolculuðuna uðurlamak için yurt dýþýndan geldi. Cenaze namazýna aralarýnda Ýzzet Yýldýzhan, Nihat Doðan, Mahmut Tuncer, Nuri Sesigüzel, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. gibi sanatçýlarýn bulunduðu çok sayýda ünlü isim katýldý. Yaðmura raðmen ünlü sanatçýnýn sevenleri de son yolculuðunda onu yalnýz býrakmadý.
"HEPÝMÝZÝN GÝDECEÐÝ YER AYNI"
Bülbül'ün yurt dýþýnda yaþayan babasý Remzi Sabutay ve annesi tabutun baþýnda sinir krizi geçirdi.
Arkadaþlarýnýn ölümünün kendilerini çok üzdüðünü dile getiren þarkýcý Hakký Bulut, "Beþerin hayatý vardýr. Bir çizgidir. Bir baþlangýç ve son nokta vardýr. Sevgili Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. kardeþimiz þu anda son noktada. Artýk sözlerin bittiði noktadayýz. Genç yaþta sanat dünyasýndan bir arkadaþýmýzý kaybetmenin ýzdýrabýný yaþýyoruz. Hepimizin gideceði yer ayný. Allah rahmet eylesin." dedi.
"ÖNCE BABALAR SONRA EVLATLAR"
Sanatçý Ýzzet Yýldýzhan, Azer Bülbül'ün son iki yýldýr içki içmediðini söyledi. Yýldýzhan, "Allah gençliðine acýsaydý keþke. Çok sevdiðim bir kardeþimdi. Þu an ne söyleyeceðimi bilemiyorum. Uyuþturucu ve içkiyi býrakmýþtý. Bir çok insan belki inanmaz ama gerçekten býrakmýþtý. Yanýndaki hanýmefendi keþke birilerine Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. verseydi. Düðümleniyorum bir þey diyemiyorum þu anda. Allah her zaman sýralý ölüm nasip etsin. Önce babalar sonra evlatlar ölmeli bence. Çok kötü bir durum." diye konuþtu.
"Hepimizin içtenlikle sevdiði bir delikalýydý." diyen Nuri Sesigüzel ise, "Çok duygusal ve güzel bir çocuktu. Bu alemde bizim meslekte onu sevmeyen bir Allah'ýn kulu yoktu. Herkes seviyordu. Abdestimizle bugün buraya geldik. Son eserinde de bir parçasýný dinledim. Sanki öleceðini bilerek okumuþ. Zamansýz bir ölümdü. Allah yakýnlarýna sabýr versin." diye konuþtu.
Sanatçý Ýbrahim Tatlýses de cenazeye çelenk gönderdi.
NÝHAT KALABALIÐI UYARDI
Cenaze törenine katýlan sanatçý Nihat Doðan'ýn izdihamý önlemek için kalabalýða karþý tepki gösterdiði görüldü.
Azer Bülbül'ün annesi Þamana Keskin ayakta zor dururken, babasýný ise sanatçý Nihat Doðan teselli etmeye çalýþtý.
Cami imamý yoðun kalabalýk sebebiyle cenaze namazýnýn bulunduðu kýsýma güçlükle gelebildi.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri