REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İlginç Hayalet Fotoğrafı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İlginç Hayalet Fotoğrafı

O çocuk hayalet mi?

Bursa'da nişanlısıyla gezmeye çıkan gencin, gece vakti otomobilin içinden çektiği fotoğrafta arka planda beliren siluet, çifti şoke etti
    05 Ocak 2012 - 08:42

Genç kızın görüldüğü fotoğrafın hemen arka tarafında, aracın dışında otomobilin içine bakan ve bir çocuğun yüzüne benzeyen siluet belirmişti. Ancak burada bir çocuğun olması mümkün değildi. Çünkü otomobil, yolun tam kenarına çekilmişti ve siluetin belirdiği yerde durma şansı olmadığı gibi, aşağısı en az 10 metre derinlikte bir uçurumdu.

MANTIKLI AÇIKLAMA BULAMIYORLAR

Çevrede en az 50 metrelik mesafede başka kimse olmamasına rağmen karanlıktan bakan çocuk siluetinin nasıl olup da fotoğrafta göründüğünü anlamaya çalışan genç nişanlılar, şimdi hiçbir mantıklı açıklama bulamadıkları fotoğrafı dostlarıyla paylaşıp, ne olduğunu anlamaya çalışıyor.

KENDİLERİNDEN BAŞKA KİMSE YOKTU

Genç nişanlılar, fotoğraf çekildiği sırada hiçbir ses duymadıklarını belirterek, kendilerinden başka kimsenin olmadığı bölgede ortaya çıkan bu görüntüden korktuklarını söyledi. O fotoğraf karesi, sanal alemde ‘hayalet mi’ tartışması yarattı.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o oçuk yan tarafta ki araç içerisindeki bi çoçuktur..

iki araç yan yana duruyor.

sanırım kırmızı ışıkta duruyorlar...

kuş beyinli galiba bu çift..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kedidir o kedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada çiftin arabası kuş serisinden galiba çıtalar ben burdayım diyor
    next ye 2000 cx super plus usb
    By realraven :sunglasses2:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

genelde tanıdığım cinler kendilerini topluma göstermez normalde kurbanını 2kişiden birini seçer kendini herkese gösterse herkes onları tanır ve doğruyola girer ama hedeflerinde tek seferde herkese saldırmaz arkadaşlar ben tv izlerken
    kendiliğinden ses alçalıyor tv nin ekranını 8 ze bölüyor tv nin üzerine çıkıyor nasıl anlıyorum bunu baskı kurarken ses çıkıyor tv kumandalıyla nasıl oynuyor merek ettiğim için ses çıkartan naylon sardım kumandayla ve bekledim gerçektende benim düşündüğüm şekilde cinler maddileşiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

entresan görüntü olmuş tabi montaj yoksa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cinler herşeyi bilendir ayrıca fotarafı çekilecek yerede gitmez bilir orda fotoğraf çekileceğini insanlar çift haber ünlü olsun diye resim yapıştırmış oraya bakın gerçek cinle iletişimde olan benim onlarla iletişim kurmak çok zor çünkü boyutları farklı olduğu için kalbin çarpa çarpa yetmez insana sanırım anladınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onubunu bilmem ama cine inanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    onubunu bilmem ama cine inanırım
    inan insan müslümanlar inançlı olmalı inancı olmayan biri diğer dünyayı kazanamaz üstelik diğer dünya sonsuz ve insan yaşlanmaz cinlerde insanlara
    baskı eziyet vasvas vererek kötü yola sokar cinlerin musallatması çoğu kişi bilmeyerek vucuda girerek kontürol eder şimdi burda kaynak beyin hücrelerinden kaynaklanıyor benim kisi hücreleri kulanıyor sürekli haber veriyor niyetleri ya deli olmam yada başkasına zarar vermemi istiyor yada ölmemi hangisi gerçekleşirse onlar için avantajlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu resmin normal olduğunu düşünüyorum nedeni ise hani zaman zaman insanlar dalgınlık yaşarlar gözümüzün önündekileri görmeyiz ya fark edincede şaşırırız işte böyle yaşanmış olduğunu tahmin ediyorum

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri