REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
61 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: yumatu ıq plus dongle yeni yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakan_77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tengo kardeş ben sağlık sorunlarım çok citti inan kalp hastasıyım sara hastasıyım bu sağlık yüzünden bıraktım cihazın tamiratıyla biyandan olmuyor
    boş vakti olan arkadaşlar hazırlasın memoli arkadaş hazırlar onun vakti var ben
    avatar yazılımını yumatuya hazırladım sağlık sorunum yüzünden moralim iyice yitirdim inan bana
    geçmiş olsun,allah şifa versin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım aktifleşmiş şuan w3 data aktif

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok tesekurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni yazılım ben denemedim aktifmi değilmi siz yazın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni yazilim cikmis arkadaslar bugun veya yarin eklenir.memoli ustaya tesekurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dongle tv bağladığımda
    waiting info
    2012/06/20
    info1: 05010101
    info2:00000020
    info3.0x0000010
    yazıyor bu şekilde kalıyor yayınları açmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı adur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dongle tv bağladığımda
    waiting info
    2012/06/20
    info1: 05010101
    info2:00000020
    info3.0x0000010
    yazıyor bu şekilde kalıyor yayınları açmıyor
    bu yazılım çift tüner için değil tek tünere yazılır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakan_77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yazılım çift tüner için değil tek tünere yazılır
    elimde 2 adet IQ plus vardı biri büyük kasa diğeri küçük kasa ben küçük kasa yı dongle çevirdim ilk çevirdiğimde yayıları çözmüştü bu vermiş olduğunuz yazılımı dongle olan IQ plus a attım açmadı büyük kasa IQ plus da bir değişiklik yapmadım vermiş olduğunuz yazılımı yanlış cihaza mı attım acaba?
    ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı adur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elimde 2 adet IQ plus vardı biri büyük kasa diğeri küçük kasa ben küçük kasa yı dongle çevirdim ilk çevirdiğimde yayıları çözmüştü bu vermiş olduğunuz yazılımı dongle olan IQ plus a attım açmadı büyük kasa IQ plus da bir değişiklik yapmadım vermiş olduğunuz yazılımı yanlış cihaza mı attım acaba?
    acması lazım arkadasım.bende senın gıbı yumatu kucuk kasa ıq plus ı dongle yaptım.ılk yazılımlada acıyordu.su son yazılımlada acıyor.ben ınpax 9100 ıle kullanıyorum.buyuk kasadakı sssp veya northstar secengını aktıf hale getır.olmazsa eger yazılımı yenıden atmayı dene.ama verılen son yazılım aktıf.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

24 mesajdaki yazılımını yüklet +rs232 çapraz kablo diğer yumatu twin özl seç
    yazılım yabancı forumdan alıntıdır son yazılımdır skylarda donma sorunu var

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri