REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
61 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: yumatu ıq plus dongle yeni yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakan77 iyi aksamlar kardes nasilsin msnden gorusme imkanimiz varmi acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimsenin yazılım yaptığı falan yok.siteden alıp ekleniyor. işte burada bütün yazılımlar... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selim usta baffi kapattin herhalde data kesikte suan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tengo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selim usta baffi kapattin herhalde data kesikte suan
    sizi bilmem ama bende twin açık.toplam 225 kanal açılıyor.astra19-hotbird13+nilsat+sprz .forumdaki olan yazılım, 20-30 kanal açıyordu. kendi müşterilerimden başkasına yüklemiyorum artık.nankör insanların hepsini gördüğüm için. 4, 4 lük insanda çok tabikii.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta sizin elinizde yazilim var guzelde insanlarla paylasmadiktan sonra bir anlami kalmiyor yillrdir bu forumlarda yazilim verildi ucretsiz, bir surude insanda faydalandi bu yazilimlardan belki sizde zamaninda faydalandiniz baskasinin verdigi yazilimdan simdi bu isi paraya cevirdiniz ceverdiginiz miktarda biraz mantikli olsa iyi. neyseonemli degil ben ceviririm cihazimi donusm yazilimini atarim isimi gorurum. 2 . 3 kanalda eksik olsun suprizlerde pek ilgimi cekmiyor varsa tabi.... ama 4x4 insanlar bence forumlarda yazilimlari bedava veren insanlarin faydalanmasi icin emek harcayan insanlardir. yazilimi ucretli satanlarin carpim degeri ne olur ona insanlar karar veryor zaten 000xxx000bunun gibi kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tengo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta sizin elinizde yazilim var guzelde insanlarla paylasmadiktan sonra bir anlami kalmiyor yillrdir bu forumlarda yazilim verildi ucretsiz, bir surude insanda faydalandi bu yazilimlardan belki sizde zamaninda faydalandiniz baskasinin verdigi yazilimdan simdi bu isi paraya cevirdiniz ceverdiginiz miktarda biraz mantikli olsa iyi. neyseonemli degil ben ceviririm cihazimi donusm yazilimini atarim isimi gorurum. 2 . 3 kanalda eksik olsun suprizlerde pek ilgimi cekmiyor varsa tabi.... ama 4x4 insanlar bence forumlarda yazilimlari bedava veren insanlarin faydalanmasi icin emek harcayan insanlardir. yazilimi ucretli satanlarin carpim degeri ne olur ona insanlar karar veryor zaten 000xxx000bunun gibi kolay gelsin
    bu zamana kadar,firmanın yazılımlarını hem ekledim,hemde herkese yardımcı oldum.şimdi olaylar farklı.gördümki çoğu insanlara yıllardır yaptıklarım boşmuş.ne memolisi ne yazılım yapacakmış.sallıyorlar.erkekse eklesinde görelim.2 aydır sallıyor sizi,bu kesilirse elimde bidaha var diyor.hani kesildi şimdi data,nerde boş iş.arap forumundan alıp ekliyor.yok editledim,yok dongleyi ben yaptım.kimse bişey yaptığı yok.herkes gözünü açsın artık.benim kendi müşterilerim bana yeter.
    Konu MOKUR33 tarafından (24-01-2012 Saat 16:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben verdim mokur 33 sen rahat ol senin makinanda var elimde istersem ondanda alır veririm sen rahat ol sende arap formlarından çalıorsun sonrada yazılımı firmadan aldım yok para yatırdım die sallıorsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pioneer6633 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben verdim mokur 33 sen rahat ol senin makinanda var elimde istersem ondanda alır veririm sen rahat ol sende arap formlarından çalıorsun sonrada yazılımı firmadan aldım yok para yatırdım die sallıorsun
    nereye ekledin.bekliyorum hadi ekle. lafla peynir gemisi yürümüyor.hadi bakalım ne zaman ekleyeceksin olmayan bişey.
    erkek gibi eklede göreyim...
    Konu MOKUR33 tarafından (24-01-2012 Saat 21:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mokur usta en gec 2 gun sonra yine burda goruselim bakalim kim salliyor kardes

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazilimlar veriliyor az kaldi kardes sabret

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri