REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
61 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: yumatu ıq plus dongle yeni yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thanks

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakan 77 kardes paylasim 5 gundur yok
    elnizde yazilim varsa ekleyinde bizde faydalanalim tesekurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı tengo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hakan 77 kardes paylasim 5 gundur yok
    elnizde yazilim varsa ekleyinde bizde faydalanalim tesekurler
    arkadaşlar şuan btün forumlarda bulamazsınız yeni aktif yazılımları ben editleyecem buraya verecem işlerim çok yoğun olduğu için fırsat bulamıyorum inan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakan 77 kardes kisa zamanda editlersen cok memnun oluruz tesekurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakan 77 msn eklermisin arkadsim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakan 77 kardesim nerde kaldi donusm yazilimi yumatunun beklmedeyizde sonu ne olur bu isin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tengo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hakan 77 kardesim nerde kaldi donusm yazilimi yumatunun beklmedeyizde sonu ne olur bu isin
    tengo kardeş ben sağlık sorunlarım çok citti inan kalp hastasıyım sara hastasıyım bu sağlık yüzünden bıraktım cihazın tamiratıyla biyandan olmuyor
    boş vakti olan arkadaşlar hazırlasın memoli arkadaş hazırlar onun vakti var ben
    avatar yazılımını yumatuya hazırladım sağlık sorunum yüzünden moralim iyice yitirdim inan bana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardes cok gecmis olsun allah sifa versin kardesim insallah en kisa zamanda toparlarsin takma kafana. tekrar gecmis olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yazılım

usta söz vermiştin hani yazılım verecem demiştin hadi bizleri bekletme sözünde dur usta bekliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buarada çok geçmiş olsun usta kafana takma gelip geçer allah beterinden saklasın seni aramızda görmek isteriz allah acil şifalarversin usta

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri