REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Medya Bu Fotoğrafları Neden Yayınlamıyor?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 Medya Bu Fotoğrafları Neden Yayınlamıyor?

Önce Hükümet Şimdi İse Ana Muhalefet.
    İstihbarat Teşkilatını İse Dinleyen Yok!

CHP Uludere'de ölenler için 64'er bin TL tazminat ödenmesi için teklif verdi !!!

CHPlideri Kılıçdaroğlu Uludere'de ölenler için özür dilemenin yetmeyeceğini söyledi.

ARINÇ, Hükümet adına açıklama yapıp 35 Kişi '''MASUM KÖYLÜ'' !!! GEREKN YAPILIP TAZMİNAT ÖDENECEK dedi

İstihbarat kurumu belgelerle bunlar ''PKK'lı'' DİYOR !!!

MEHMETÇİK İÇİN ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİL DİYEN ŞEREF YOKSUNLARI, 35 PKK'lıdan ÖZÜR DİLEYEREK TAZMİNAT ÖDEYECEKLERİNİ AÇIKLIYOR ! ! !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pkk nın öldürdüğü veya yaktığı insanlara neden ödenmiyor?????pkk lı olmadıkları için mi???adamlar elektrik su ödemiyecek yapıştır vergileri nasılsa koyunlar ses çıkar mıyor olmadı verirsin gazı verirsin köteği yazık ya yazık çok yazık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yayınlayıpta içerimi girsinler,ergenekoncumu olsunlar yada işlerinimi kaybetsinler.Bu ülkede hükümeti eleştiremezsin yoksa içerdesin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haklısın usta ama sustukca sıra bizlerede gelecek bak koskoca komutanı bile içeri attılar adaletmi bu sizce

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senol_30 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haklısın usta ama sustukca sıra bizlerede gelecek bak koskoca komutanı bile içeri attılar adaletmi bu sizce
    evet koskoca generali mahkum ediyorlar bide kısıtlamalar yapıyorlar yok haftada şu kadar harcıyacak yok kantinden alışveriş etmeyecek vs. diğer tarafta ş.siz çocuk katili adını yazmak istemiyorum o terörist özel odalarda yataklarda spor tesisinde tv seyrederek tatil yapıyor bizde meeeeeeeeeeeeeeeliyoruz işte aslında fazla konuşmaya da gerek yok çünkü fazla konuşan bile bu forumda engelleniyor............
    Konu Cevabverilecek tarafından (07-01-2012 Saat 19:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Cevabverilecek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet koskoca generali mahkum ediyorlar bide kısıtlamalar yapıyorlar yok haftada şu kadar harcıyacak yok kantinden alışveriş etmeyecek vs. diğer tarafta ş.siz çocuk katili adını yazmak istemiyorum o terörist özel odalarda yataklarda spor tesisinde tv seyrederek tatil yapıyor bizde meeeeeeeeeeeeeeeliyoruz işte aslında fazla konuşmaya da gerek yok çünkü fazla konuşan bile bu forumda engelleniyor............
    bu forumda seviyeli olan hiç bir şey engellenmez canım kardeşim söylediklerine katılıyorum ama forumla alakalı olanlara katılmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ASİL Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu forumda seviyeli olan hiç bir şey engellenmez canım kardeşim söylediklerine katılıyorum ama forumla alakalı olanlara katılmıyorum
    ben bir yıldan fazla ahmeTTaşar olarak giriş yapamıyorum. ve seviyesiz hiç birşey de yazmadım geçmişteki yazdıklarımı çıkarıp bakabilirsiniz ve o tarihten sonra hiçbir aktif faliyette bulunmadım forum için, bildiğim bişey varsa bile paylaşmadım sadece bakıp çıkıyorum enfazla 3 ve 5 defa yorum yapmışımdır o kadar. belki bu yazıyı okuduktan sonrada engelleneceğim. kim bilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkes cezasını çekecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herkes cezasını çekecek
    evet herkes cezaasini çekmeli ama çocuk katilini gosterilen ilgi alaka silivride vatani için savasan askerlerimize gosterilmiyor askerin sabrini zorluyorlar ezamanla yetki elindeydi istese darbede yapabilirlerdi ne demek ya 700 bin kisilik orduyu sen teslim ediyorsun teslim ettigin kisi emekli olunca diyorsunki teor orgutu kurmaktan tutuklusun tayin eden sensin niye gorev basindayken tutuklatmadin da simdi niye tutukluyorlar amaç askere bir darbe daha yaptirmak turk demekrosisi sekteye ugrasin
    arinç olayinda hani asker suikast hazirligi içindeydi amaç askeri kozmik odaya girebilmek ve oradaki gizli belgelere el koymakti ve yaptilarda
    bu gidisat hiçte hos gbir gidisat degil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri