REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: head medialink black panther FTA premium yardim lütfen

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart head medialink black panther FTA premium yardim lütfen

bugun bir tane medialink black panther fta aldim ama server biligelirimi nasil girecem veya icine soft nasil atacam ustalarim dan ricam bana bir yardimci olurlarmi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart medialink black panther Fta premium

Alıntı karizma_ugur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bugun bir tane medialink black panther fta aldim ama server biligelirimi nasil girecem veya icine soft nasil atacam ustalarim dan ricam bana bir yardimci olurlarmi...
    admin arkadaslar cok yardimci oldunuz tesekürler ama buldum buraya da ekliyorum..

usb ile güncelleme yapiyor cok basit bir kurulumu var asagida verdigim linden istediginiz version nu indirin ama benim tavsiyem yeni cikan 8.5 versionnu emu ve cccam icinde mevcut güzel ve hizli calisiyor ..

yüklemesi :link den indirdigiz version nu usb nin icine atiyorsunuz ve box sunuza takiyorsunuz menü den usb den güncellemeye basiyorsunuz versionnu seciyorsunuz ok basiyorsunuz .. yüklemeye baslaliyor bitince kendi kapanip aciliyor ve yüklenmis oluyor .islem bitdikden sonra menü ye girim 4 kere 9999 za basip emu ve cccam akdiv ediyorsunuz bukadar...

Medialink BlackPanther FTA Premium V7

Firmware für den Medialink BlackPanther FTA Premium

1) Greek language added
    2) HD life, HD Sport problem fixed
    3) CAMD Menu showed IP address
    4) FTP client bugs fixed
    5) reconnect button (Yellow button) at life screen. when cccam is not properly working or connecting server
    6) Channel editor bug fixed, Channel editor V.1.0
    7) and many other important things

burdan istediginiz versionnu indirebilirsiniz

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slmlar bugun üye oldum ...

bugun bi tane medialink fta premium aldim ama server bilgilerini bi türlü giremedim yardimci olabilecek varsa cok makbule gecer simdiden tskler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı savass Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slmlar bugun üye oldum ...

bugun bi tane medialink fta premium aldim ama server bilgilerini bi türlü giremedim yardimci olabilecek varsa cok makbule gecer simdiden tskler
    Buraya bakmadınız sanırım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yilmaz usta bnce senin benim dedigimi bile anladigin yok... bi senin verdigin linkteki medialinkin modeline bak bide benim istedigim modele.....

yardim bumu yani..??? bide azarlar gibi bakmadin sanirim ,,,

baktik herhalde .... ama ayni model degil fta ayri senin verdigin ayri!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı savass Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yilmaz usta bnce senin benim dedigimi bile anladigin yok... bi senin verdigin linkteki medialinkin modeline bak bide benim istedigim modele.....

yardim bumu yani..??? bide azarlar gibi bakmadin sanirim ,,,

baktik herhalde .... ama ayni model degil fta ayri senin verdigin ayri!!!
    Ben azarlamadım da o cihazı ilk kez sizden duydum yinede yetkililere sorarız model olarak 2 modelini biliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok ben cihazi bir arkadasin yardimiyla cözdüm su anda sorun yok ama forumda yardim isteyen birine azarlar gibi cevap vermek hic hos degil..

sonucta forumlar bilgi PAYLASIMI icindir .... diye biliyorum ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok ben cihazi bir arkadasin yardimiyla cözdüm su anda sorun yok ama forumda yardim isteyen birine azarlar gibi cevap vermek hic hos degil..

sonucta forumlar bilgi PAYLASIMI icindir .... diye biliyorum ...
    hoca azarladıgım falan yok nereden cıkarttınız :46: öyle olsa kimse siteye girmez 12 binden fazla mesajım var benim sagdan soldan kopya değil kendi yazdıgım yardım ettigimin ama dedigim gibi model olayını çözemedik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hoca azarladıgım falan yok nereden cıkarttınız :46: öyle olsa kimse siteye girmez 12 binden fazla mesajım var benim sagdan soldan kopya değil kendi yazdıgım yardım ettigimin ama dedigim gibi model olayını çözemedik
    dedigim gibi MEDIALINK BLACK PARTHER FTA PREMIUM

bunun bilgilerini sormustum senin verdigin sanirim medialinkin diger modeli ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm bende aynı makinadan aldım medialink blackpanter FTA premium ccam ı nasıl yükledin paylaşırmısın

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri