Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: LNB hakkında bilgi istiyorum yöneticilerden

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart LNB hakkında bilgi istiyorum yöneticilerden

MTI 0.2 db Süper LNB nasıl bir LNB çekim dahamı kuvvetli astra uydusu için 12480 V 27500 FREKANS çekmesinde tavsiye dermisin yoksa inverto black ultra single 02 db lnb tavsiye edermisin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ceka_300 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    MTI 0.2 db Süper LNB nasıl bir LNB çekim dahamı kuvvetli astra uydusu için 12480 V 27500 FREKANS çekmesinde tavsiye dermisin yoksa inverto black ultra single 02 db lnb tavsiye edermisin
    Bu soruya herkes farklı cevap verebilir ama bölgenize göre öncelikle çanak çapınızı arttırıp denemenizi ve ilave olarak inverto lnb kullanmanızı tavsiye ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende 1.20 cm ofset çanak var yer konya inverto nun eco black modeli var sinyalleri az çekiyor %27 diyordu ama ben lbn kapagını çıkardım bu 11097 v 11156 frekanslar %38 diyor gündüzleri %42 ama akşam olunca bu seviyeler %35 lere düşüyor bende lbn diye tekrar lbn almayı düşündüm 12480v 27500 frekans da akşamları hiç çekmiyor sabahları %30 var oda takılmalı bana yardımcı olurmusunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ceka_300 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende 1.20 cm ofset çanak var yer konya inverto nun eco black modeli var sinyalleri az çekiyor %27 diyordu ama ben lbn kapagını çıkardım bu 11097 v 11156 frekanslar %38 diyor gündüzleri %42 ama akşam olunca bu seviyeler %35 lere düşüyor bende lbn diye tekrar lbn almayı düşündüm 12480v 27500 frekans da akşamları hiç çekmiyor sabahları %30 var oda takılmalı bana yardımcı olurmusunuz
    Astra 19.2 derecedenmi bahsediyorsunuz?
    Konu gungor1976 tarafından (04-01-2012 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet dogrudur astradan bahsediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12480 frekansından yayın almak biraz zor.ben ankaradan 90lık çanak ile yüzde 50 civarı kalite ile alıyorum. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. diğer 11097 v 11156 frekasları astra2c uydusunda olup yine kapsama alanı dışındadır.şuan bende yayınları yok. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri