Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 14 Şubat’ta Türkiye sarsılacak"" MıŞ "

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soccerball 14 Şubat’ta Türkiye sarsılacak"" MıŞ "

14 Şubat’ta Türkiye sarsılacak"" MıŞ "

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’nden, TV8’de yayınlanan ‘Her Şey Futbol’ programının yorumcusu Faik Çetiner’e bir mektup gönderdi.
    14 Şubat’ta Türkiye sarsılacak Yıldırım mektubunda, davanın 14 Şubat’ta görülecek ilk duruşmasını sabırsızlıkla beklediğini vurgulayarak, “14 Şubat’ta yapacağım savunmayla yer yerinden oynayacak, Türkiye sarsılacak” ifadesini kullandı. Mektup bugün saat 23.30’da yayına girecek ‘Her Şey Futbol’da okunacak.

Tazminat davası açacağız

Bu arada Aziz Yıldırım’ın avukatı Abdullah Kaya, mahkemenin lehlerine sonuçlanması halinde, Adalet Bakanlığı’na karşı Türkiye’de görülmemiş bir tazminat davası açacaklarını duyurdu.

1 maç için 101 sayfa savunma

Twitter hesabından açıklama yapan Kaya, “Bu iddia yığınının saçmalığını ispatlayacağız. Sadece 1 maç için şu anda savunmamız 101 sayfa. Başkanımız ‘ben zaten 60 yaşındayım, Fenerbahçe aklansın, ben yatarım önemli değil’ diyor.Yani ben suçsuzum diyemeyecek, çamur atacak. ..
    TOKİ’nin Galatasaray’a stadı yaparken müfettiş raporlarının sümenaltı edilmesi de girecek savunmamıza...Ali samiyen'i kaç paraya gitti peki ?bunuda SORMASI lazım

Bunun yanında Trabzonspor’un maçlarını nasıl kazandığı dile getirilecek” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

suclu kimse ceksin cezsını
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

suçlular cezasını çeksin takım gözetmeksizin herkes bulsun cezasını ki önümüz açılsın türk futbolu adına

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    suçlular cezasını çeksin takım gözetmeksizin herkes bulsun cezasını ki önümüz açılsın türk futbolu adına
    geçen sezon temizdiniz diye sütten çıkmış akkaşık değilsiniz geriye dönersek ligde takım kalmaz mesela ankaragücü maçı 8.0 kazandığınız beşiktaşın elinden aldığınız şampiyonluk şikenin ağa babası suçlu olan tabiki düşsün bunda hemfikiriz ama bu iş geriye dönük yapılırsa iş vahim 14 şubat sevgililer gününde mahkeme başlayacak aziz yıldırım feneri ne kadar seviyormuş göreceğiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bekleyip göreceğiz ak mı yoksa karamı belli olacak çamur olayına gelince herkes zaten çamurun içinde çamura bulanmamış bir takım söyle son 10 yıl içinde ilk başta yapılması gerekeni sona bıraktılar ve işi çıkılmaz bir duruma getirdiler acaba somut delillere kendileridemi inanmıyor yada bu deliller fenerbahçeyle alakalı değilde aziz yıldırımlamı alakalı insanın kafası karışıyor somut bir delil varise şi***le alakalı neden düşürmüyorsun şike yapmış bir takımı neden süperligde oynatıyorsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ASİL Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bekleyip göreceğiz ak mı yoksa karamı belli olacak çamur olayına gelince herkes zaten çamurun içinde çamura bulanmamış bir takım söyle son 10 yıl içinde ilk başta yapılması gerekeni sona bıraktılar ve işi çıkılmaz bir duruma getirdiler acaba somut delillere kendileridemi inanmıyor yada bu deliller fenerbahçeyle alakalı değilde aziz yıldırımlamı alakalı insanın kafası karışıyor somut bir delil varise şi***le alakalı neden düşürmüyorsun şike yapmış bir takımı neden süperligde oynatıyorsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bekleyip gorelim ak koyunu kara koyunu herkes kocagindakini doksun bakalim o gun galiba sevgililer gunu olsa gerek hiçte iyi bir gun degiulmis mahkemenin tarihi
    suç isleyen dediginiz gibi suçunu çekmeli ama bir kisinin suçu milyonlari malolmamli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben diyorum ki yasa çıktıktan sonra bile bu işe bulaşan suçlular temizlensin ben demiyorum ki biz yapmadık sadece suçu kanıtlananlar cezasını çeksin hangi takımdan olursa olsun türk futbolu yeni temiz bir sayfa açsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tam suçlu psikolojisi.Hani çocuklar gibi suç üstü yakalanınca başkalarına çamur atarlarya aynı öyle.Ben yandım sizide yakacam iftira atacam.Ne kadar basit insanmış bu adam yani.Gözümden çok düştü.Kalıbının adamı değilmiş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi 14 şubatta türkiye sarsılacak diyor ya ben kale gibi sarsılmadan durucam kendi bulunduğu türkiye sarsılır ancak

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri