REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: BDP liler hıristiyan oldular

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart BDP liler hıristiyan oldular

BDP'li Yönetici Selma Çelik, Hıristiyan bayramında şarapla yıkandı, vaftiz oldu!!

İzmir'in Selçuk ilçesinde 4 Nisan 2010'da Arvalya Tatil Köyü'ndeki Hıristiyan bayramı olan Diriliş Günü etkinliklerine katılan BDP'li Çelik, kendisiyle beraber kutlamalara katılan Söke Papazı Ernst Hugo Kliewer'ın huzurunda vaftiz oldu.

Etkinliklerde çekilen fotoğraflarda kilise önündeki bahçede yapılan törende bir süre papazla dua eden Çelik'in, havuza girip dini ritüelleri yerine getirdiği görülüyor.

Yeni Akit gazetesi haberi sürmanşetten "BDP'liler böyle hristiyan oldu" başlığıyla duyurdu. Gazete BDP Aydın İl Teşkilatı eski Yönetim Kurulu Üyesi Selma Çelik ile ilgili bir iddiayı sayfalarına taşıdı. Haberde vaftiz görüntülerinin yanı sıra Çelik ve kocası hakkında ortaya atılan iddialara da yer verildi.

KOCASI ATEİST TABEİZM'İN BAŞKANI

BDP'li Selma Çelik'in kocası Doğan Çelik ise internetten propaganda yapan ateist bir grubun başkanlığını yapıyor. TABEİZM adı altında faaliyet gösteren bu dinsiz örgütte, “insanın belli evrelerden dertlere deva olarak geçip, tanrılaşma yolunda tanrı olması gerektiği” savunuluyor.

KAÇAKÇILIK İŞİNDE ADI GEÇMİŞTİ

BDP örgütünce organize edilen gösterilerde konuşmalar yapan, eylemlerde posterlerini taşıdığı Öcalan'ın doğduğu evi ziyaret eden Selma Çelik'in ismi, 3 Haziran 2011'de BDP tarafından Aydın 1. Sıra Bağımsız Adayı gösterilen Mehmet Bayraktar'ın seçim minibüsünde 800 paket kaçak sigarayla yakalanması olayında gündeme gelmiş, kocası ile beraber ifade verdikleri basına yansımıştı.

VAFTİZİN ANLAMI

Hıristiyanlık inanışına göre vaftiz, kişinin İsa'nın dinine katılmasını sembolize etmek için düzenlenen bir işlemdir. Vaftiz sözcüğü kökenini Yunanca “suya batırmak, daldırmak” gibi anlamlara gelen “Baptismos” sözcüğünden alır. Vaftiz, kişinin Hristiyan sayılması için şarttır. Vaftiz, kişinin İsa ile olma istediğini ifade eder. Vaftiz töreninde eski hayatın gömüldüğü ve yeni hayatın dirildiği simgelenmeye çalışılıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saygı duymak gerek kendi dinini kendisi seçmiş hak din değil ama kendi iradesiyle karar vermiş pişman olacaktır elbet ama her koyun kendi bacagından asılır
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya bunlar zerdüşt değilmiydi ne çabuk karar değiştiriyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

hırıstyanlar kimdir eskiden ingilis fransa v.s güçlü devletler hırısyanlığı yaymak bir amaç haline getirmişti ve çoğuları başardı bunlar işte yahudiydi zengin hırıstyan dinine sadık değil sadık olamaz çünkü masondur yahudidir bunlar ellerinden gelene kadar zinayı insan eşitliliği yani zengini fakiri ayırarak zengini üstün gören insanlardır bu dini kabul eden sonsuz cehennemi kazanır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben yahudilre laf attığım için bilgisayarıma uyarı geliyor doğru söylediğim için saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakan_77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben yahudilre laf attığım için bilgisayarıma uyarı geliyor doğru söylediğim için saygılar
    Allah Allah nasıl bir uyarı geliyor bu uyarıyı kim gönderiyor.Uyarıda ne diyor çok merak ettim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah Allah nasıl bir uyarı geliyor bu uyarıyı kim gönderiyor.Uyarıda ne diyor çok merak ettim.
    modem kullan dığım için mesaj geldi tehdit mesajı ben artık hiçbirşey yazmayacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben yahudileri kötülemedimki sadece hatalarını yazmıştım yannış anlamyın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri