REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Yolda 20 bin dolar buldu!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Yolda 20 bin dolar buldu!

Beyoğlu'unda bir vatandaşın bulduğu ve karakola teslim ettiği 20 bin doların kaybolduğu ortaya çıktı
    09 Ocak 2012 Pazartesi, 20:55:42

da 3 yıl önce yolda bulduğu 20 bin doları karakola teslim ettikten sonra paranın karakolda kaybolduğunu öğrenen Ufuk Eğriboyun, paranın kendisine geri verilmesini istedi. 5 yıl içinde sahibinin bulunamaması durumunda paranın kendisinin olacağını öğrendiğini belirten Eğriboyun, "Bu benim param değil. Bugün bulsam yine gider teslim ederim. Ancak sahibi çıkmazsa para bana geri iade edilmeli." dedi.

Beyoğlu Polis Merkezi'nde kaybolan parayla ilgili adli ve idari soruşturma devam ederken, parayı bulan Ufuk Eğriboyun başından geçenleri anlattı. 3 yıl önce işten çıkıp otoparka giderken duvar kenarında açıkta 20 bin dolar bulduğunu ve hemen hiç tereddüt etmeden parayı karakola teslim ettiğini hatırlatan Eğriboyun, "Karakolda tutanak tutuldu, seni numaraları alındı. Tutanağın bir örneği de bana verildi. Her şey normal gelişti. Ama ondan sonra paranın sahibi çıkmadı. Daha sonradan paranın kaybolduğun öğrendim." dedi.

Parayı bulduğu zaman her vatandaşın yapması gerektiği gibi insanlık vazifesini yerine geitirdiğini belirten Eğriboyun, "Paranın kaybolduğunu duyduğum zaman çok üzüldüm. Sahibinin çıkmaması enteresandı. Sahibi neden çıkmadı o paranın? İkincisi orada kaybolması çok enteresan." şeklinde konuştu.

--Misafir09 Ocak 2012 Yoruma bakınnn

bizim mahalledeki camide toplanan para her bayramda calinir nedense. iste bu ülkenin imami neyse polisi de o

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turgut özalın çok meşhur bi lafı vardı; BENİM MEĞMURUM İŞİNİ BİLİR. herhalde o zamandan kalma bi alışkanlık olsa gerek bizim polisimizden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüm kurumu kapsayacak çamurlardan sakınmak lazım...
    bu ülkenin adam gibi imamlarıda var, polisleride...
    itin biri veya bir kaçının yaptığı itlik onları bağlar..çalıştığı / bağlı olduğu kurumları değil...
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri