Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Gm9400fta Ustalardan Acil Yardım Lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Gm9400fta Ustalardan Acil Yardım Lütfen

dün akşam cihazın fişini çektim sabah taktığımda ön panelde son hangi kanaldaysa örn.6 fişi çektiğimde yanıp sönüyor müdehale ettirmiyor yazılımdan dır diye yazılım atmak istedim onuda yaptırmıyor çaresiz kaldım lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru yazılım attırdiysan almıyorsa sorun vardır demek ustaya götür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cem70 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dün akşam cihazın fişini çektim sabah taktığımda ön panelde son hangi kanaldaysa örn.6 fişi çektiğimde yanıp sönüyor müdehale ettirmiyor yazılımdan dır diye yazılım atmak istedim onuda yaptırmıyor çaresiz kaldım lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
    Servise götürün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cem70 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cem70 kardeşim cihazı kapat bir müddet bekle öyle tak sonra yine aynı arıza devam ederse besleme arızası gibi gözüküyor. tamirci değilseniz tamirciye götürün ufak bir arıza. kolay gelsin. yazılım arızası olma ihtimali biraz zayıf....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri