REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Dreambox DM800 HD se orijinal Yardım!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreambox DM800 HD se orijinal Yardım!

Ürünü yeni aldım üzerindeki image yi değiştirmeden eklenti eklemek istiyorum.
    Cihazı multimedya yapmak istiyorum.

Tüm resim,movie ve audio formatlarını destekleyecek
    İnternette sörf yapılabilinecek
    usb kablosus klavye mause çalışcak
    youtube,İPtv gibi eklentiler olacak
    server eklentısı olacak
    yada olmazsa olmaz eklenti listesi vs..

Yardım talebim aslında hangi pluging ne işe yarar isimleri ve sorunsuz versiyonları nedir?
    Yada öneri başka image mı atmalıyım yada hazır backup mı yüklemeliyim.
    Yani madem original bir ürün aldım original yazılımıyla geliştirmek istiyorum.
    Seyahatte olduğum cihaz yanımda hada bağlamadım 2 gün sonra eve dönüyorum üzerindeki yazılım versiyonlarını veremiyorum şu an ama Ustalardan bana bir yol göstermesini veya önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aykuttrtr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ürünü yeni aldım üzerindeki image yi değiştirmeden eklenti eklemek istiyorum.
    Cihazı multimedya yapmak istiyorum.

Tüm resim,movie ve audio formatlarını destekleyecek
    İnternette sörf yapılabilinecek
    usb kablosus klavye mause çalışcak
    youtube,İPtv gibi eklentiler olacak
    server eklentısı olacak
    yada olmazsa olmaz eklenti listesi vs..

Yardım talebim aslında hangi pluging ne işe yarar isimleri ve sorunsuz versiyonları nedir?
    Yada öneri başka image mı atmalıyım yada hazır backup mı yüklemeliyim.
    Yani madem original bir ürün aldım original yazılımıyla geliştirmek istiyorum.
    Seyahatte olduğum cihaz yanımda hada bağlamadım 2 gün sonra eve dönüyorum üzerindeki yazılım versiyonlarını veremiyorum şu an ama Ustalardan bana bir yol göstermesini veya önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkürler...
    arkadasım sen bunların hepsı yapacak bır imaj zor bulursun sana tafsıyem iyi bır ımaj uzerıne istedıyın eklentılerı tek tek yuklemek bunu icin arastır
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri