Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türkçü Başbuğ Atatürk Diyorki

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

El insaf yahu ne demek
    Türkçü Başbuğ Atatürk
    dini siyesete karıştırmayın demesini bilirsiniz ama utanmadan sıkılmadan Atatürk 'ü karıştırırsınız yorum okuyanlarındır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bbulent Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    El insaf yahu ne demek
    Türkçü Başbuğ Atatürk
    dini siyesete karıştırmayın demesini bilirsiniz ama utanmadan sıkılmadan Atatürk 'ü karıştırırsınız yorum okuyanlarındır.
    türkiyede bir siyasal oluşum işine gireceksen veya kuracaksan(parti,dernek gibi)halkın değerlerinden birini seçmek zorundasın.günümüzde en popüler ve geçerli olanı atatürkçülük sonra sırasıyla milliyetçilik dincilik ve kürtçülük.bu argümanları genellikle siyasi parti ve dernekler sürekli tepe tepe kullanmışlardır,halkın karşısına geçip oy isteyecekleri zaman veya tv kanalının birinde derneğini tanıtırken bunlardan birinin arkasına sığınıpta prim toplayıp nemalanmak ülkede moda olmuştur.bu değerler ülkede sürekli malzeme yapılıp kartvizit gibi kullanıldığından dolayı yozlaşmaya yüz tutma derecesine gelmiştir.şimdide türkçü başbuğ atatürk diye ne olduğunu sanırım yazanında bilmediği bir terim atılıyor ortaya,üstelik bunu çeşitli forumlarda günlerce yayınlayan emekli subay kullanıcı ismiyle yapan bir arkadaş.ben talebeykende askerkende ne okul kitaplarında nede kışlada böyle başbuğ atatürk deyiminin geçtiği bir yazı,komutanlarımdan bir söz görmedim duymadım yoksa tsk'nın atatürk tanımımı değişti.işin tuhaf tarafı atatük değerlerine en fazla önem veren ve o disiplin içinde yetişmiş birinin başbuğ atatürk başlığıyla atatürkü lakaplandırması veya kullanıcı adının yalnızca kullanıcı adı olması

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri