Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
30 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: "19 MAYIS KUTLANMAYACAK mış"

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben AKP li biri olarak AKP den iktidarı devralmak isteyen muhalefet varsa eğer onlara akıl veriyorum iktidarın yaptıklarını kösteklemeyin hatta iyiymiş deyin ama bizde şöylesini yapabiliriz gelince söyleminde bulunun bakın işte o zaman sizinde halkta sözünüz geçmeye başlıyacaktır.İktidar olamasanız bile AKP yi güçlendirmezsiniz.
    Hala anlamıyorsunuz AKP yi asıl güçlendiren bu muhalafetin yaptıkları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben AKP li biri olarak AKP den iktidarı devralmak isteyen muhalefet varsa eğer onlara akıl veriyorum iktidarın yaptıklarını kösteklemeyin hatta iyiymiş deyin ama bizde şöylesini yapabiliriz gelince söyleminde bulunun bakın işte o zaman sizinde halkta sözünüz geçmeye başlıyacaktır.İktidar olamasanız bile AKP yi güçlendirmezsiniz.
    kimsenin akla ihtiyacı yok sadece siz ne yapmak neleri kutlamak istiyorsunuz,açıklayın bilelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    katılıyorum...güzel tespit...akp yi kötüleyeceksiniz diye iyice güçlendirdiniz...benim gönül verdiğim zavallı partim % 2 de kaldı bu yüzden...
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri