Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: "19 MAYIS KUTLANMAYACAK mış"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 "19 MAYIS KUTLANMAYACAK mış"

19 Mayıs Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Ankara dışındaki illerde okullarda kutlanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü, 81 ilin milli eğitim müdürlüklerine gönderdiği yazı ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde, yönetmelikte yer almayan senaryo, değişik renk ve nitelikte gösteri ve fon çalışmaları gibi etkinliklere yer verilmemesini, kutlamaların sadece okullarda yapılmasını istedi.

deniyor ki ....
    23 nisan da Çuçuklar Donuyor
    19 mayıs da geçler Donuyor

ama bu gençlik başka işler yaparken donmuyor !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben kurtarıcımız olan sayın mustafa kemal atatürk ü hayır dualarımla anıyorum bu yeterli şaşalı gösterinin rahmetliye hiç faydası yok var diyen konuşsun anlatsın bilelim öğrencilere kendisine minnettar olmaları gerektiğin anlatalım yeter

Kullanıcı Bilgi Menüsü

19 mayıs bugüne kadar kutlandı. ülke bundan bi şey kazanmadı. yasaklanırsa da inanın hiçbir şey kaybetmeyecek.

hatırlarsanız 12 eylülden önce her 27 mayıs hürriyet ve anayasa bayramı adında bir bayram kutlanıyordu. okullar o zaman tatil olurdu.12 eylül darbesiyle bu bayram kaldırıldı. şimdi bu 27 mayıs anayasa bayramını ülkemizde kaç kişi tarafından hatırlanıyor. kaldırılınca kıyamette kopmadı. sadece öğrenciler birgün fazladan okula gittiler.

tv lerde açık oturumlarda 19 mayıs törenleriyle ilgili tartışmalar başladı.akp münkirlerine yine gün doğdu.durumdan vazife çıkarıp bunun arkasından şeriat gelecek demeye başladılar bile. akp düşmalığından başka hiçbir şey üretemeyen bu tipler halkımızı zorla akp'nin kucağına itiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben AKP li biri olarak AKP den iktidarı devralmak isteyen muhalefet varsa eğer onlara akıl veriyorum iktidarın yaptıklarını kösteklemeyin hatta iyiymiş deyin ama bizde şöylesini yapabiliriz gelince söyleminde bulunun bakın işte o zaman sizinde halkta sözünüz geçmeye başlıyacaktır.İktidar olamasanız bile AKP yi güçlendirmezsiniz.
    Hala anlamıyorsunuz AKP yi asıl güçlendiren bu muhalafetin yaptıkları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben kurtarıcımız olan sayın mustafa kemal atatürk ü hayır dualarımla anıyorum bu yeterli şaşalı gösterinin rahmetliye hiç faydası yok var diyen konuşsun anlatsın bilelim öğrencilere kendisine minnettar olmaları gerektiğin anlatalım yeter
    çok güzel yapıyorsun,yapıyorsan tabi.bu şahsi olrak temennidir.fakat toplumların tarihlerini unutturmayacak gelecektede hatırlatacak bazı özel günler vardır.ergenekon gibi hoş onuda artık günümüzdeki anlamıyla hatırlayacağız.bunlar nesilden nesile aktarılır.bu bayramda bu amaç için bir uygulama şeklidir.çok irdelemeden kısaca bunu diyeceğim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    19 mayıs bugüne kadar kutlandı. ülke bundan bi şey kazanmadı. yasaklanırsa da inanın hiçbir şey kaybetmeyecek.

hatırlarsanız 12 eylülden önce her 27 mayıs hürriyet ve anayasa bayramı adında bir bayram kutlanıyordu. okullar o zaman tatil olurdu.12 eylül darbesiyle bu bayram kaldırıldı. şimdi bu 27 mayıs anayasa bayramını ülkemizde kaç kişi tarafından hatırlanıyor. kaldırılınca kıyamette kopmadı. sadece öğrenciler birgün fazladan okula gittiler.

tv lerde açık oturumlarda 19 mayıs törenleriyle ilgili tartışmalar başladı.akp münkirlerine yine gün doğdu.durumdan vazife çıkarıp bunun arkasından şeriat gelecek demeye başladılar bile. akp düşmalığından başka hiçbir şey üretemeyen bu tipler halkımızı zorla akp'nin kucağına itiyor.
    MÜNKİR. İnkâr eden, Allah'ın varlığını, birliğini; tek ilahlığını kabul ve tasdik etmeyen imansız kimse. İnkâr, sözlükte nehy etmek, hoş görmemek, reddetmek
    zorla itilmiş gibi bir halin yok.hakaret içeren kelimeleride anlamını bilmiyorsan kullanma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben AKP li biri olarak AKP den iktidarı devralmak isteyen muhalefet varsa eğer onlara akıl veriyorum iktidarın yaptıklarını kösteklemeyin hatta iyiymiş deyin ama bizde şöylesini yapabiliriz gelince söyleminde bulunun bakın işte o zaman sizinde halkta sözünüz geçmeye başlıyacaktır.İktidar olamasanız bile AKP yi güçlendirmezsiniz.
    Hala anlamıyorsunuz AKP yi asıl güçlendiren bu muhalafetin yaptıkları
    kimsenin akla ihtiyacı yok sadece siz ne yapmak neleri kutlamak istiyorsunuz,açıklayın bilelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

19 Mayıs'larda 23 Nisan'larda 29 Ekim'lerde sokaklara dökülmeyecek, stadlarda bayrak sallamayacaksak bu günlerin anlamı olmaz. Bunlar milletimiz için önemli günlerdir ve çoşku içinde kutlanmalıdır. Bu benim şahsi görüşümdür.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir Anadolu lisesinde matematik öğretmeni olarak şunu söyleyebilirim ki ; yıllardır 19 mayıs gösterilerine hazırlık adı altında 9.sınıf( lise 1) öğrencileri 1 mayıstan 20 mayısa kadar okullarda yer almazlar günlerce dandik sayılabilecek hareketleri ezberlemek için uğraşır dururlar.Mayısın 1 ine kadar öğrencileri büyük bir motivasyon içinde getiriyorsun ondan sonra haydi provaya ondan sonra bir kopuyorlar dönüşte toparlayana aşk olsun.Lise matematiğinin en önemli konuları yetişmiyor.Yıllardır defalarca yazdık mail attık bakanlıklara şu kutlamalara çeki düzen verin diye.Nitekim anlamışlar ki.. böyle bir şey yapmışlar .Ankara gibi genel bir merkezde genel kutlamalar diğer merkezlerde okullarda kutlanacak.İnanaın bir eğitimci gözüyle bakarsak harika olmuş.Kutlamayalım demiyorum elbette bizim için önemli gün ve haftaları milli benliğimizin güçlenmesi bakımından kutlayıp gençlere aşılayacağız.Ama o kadar sürenin öldürülmesi hiç bir kuytlama buna değmez .Zaten biz lise yıllık planlarda Atatürkçülük önemli gün ve haftalara derslerimizde yer veriyoruz.Gerekirse bir ders saatimizi buna veriyoruz.Ama en güzel zamanların bu abartılı kutlama hazırlıklarına harcanması ülke geleceği adına iyi değildir.İYİ bir matematikçi olan Atatürk yaşasydı bu uygulamaları bizzat kendisi kaldırırdı.Önemli olan Türk milletinin çalışması hemde çok çalışması....Bizim bizden başka dostumuz kalmamış.İsrail verimsiz çöl topraklarının üzerine şileplerle humuslu toprak getirip seriyor Sonra bu toprağın üzerinde çekirdeksiz domates ve karpuz tohumları yetiştirip bize satiyor.Sonra bizde elalemin teknollojisine imrenelim.Bizim neyimiz eksik...Eğer Yüce önderimize layık bir millet olacaksak şaşaayı bırakıp realiteyi görmemiz ona göre davranmamız lazım.Türk öğün çalış güven boşuna dememiş kendisi .... selametle kalın....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yurdumda günlerce önceden stadlarda fetih haftası kutlamaları ona keza hidreles kutlamaları için hazırlıklar yapılıyorken canım türkiyeminde gençlik ve spor bayramını kutlaması kadar doğal bir şey olamaz bu arada konuyu siyasete bağlayan arkadaşlar
    kimsenin kimseden akıl almaya ihtiyacı yok bu formda siyaset yapılmayacak aksi takdirde konu kapatılacaktır bilenler bilir!

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri