Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
30 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: "19 MAYIS KUTLANMAYACAK mış"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    MÜNKİR. İnkâr eden, Allah'ın varlığını, birliğini; tek ilahlığını kabul ve tasdik etmeyen imansız kimse. İnkâr, sözlükte nehy etmek, hoş görmemek, reddetmek
    zorla itilmiş gibi bir halin yok.hakaret içeren kelimeleride anlamını bilmiyorsan kullanma

yazımı dikkatlice okusaydınız bu gereksiz mesajı yazmazdınız.

akp münkiri= akp nin varlığını inkar eden, onun varlığına karşı çıkma anlamında kullanılmıştır.

bu mesajımda hiçbir hakaret kastım yoktur. akp münkiri cümlesini imansız, Allah'ı inkar eden kişi manasına nerden varıyorsunuz anlamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

29 ekim ve dini bayramlar hariç diğerlerinin kutlanmaması lazım taaaki kişibaşı milli gelirin 20 30 bin dolara çıktıktan sonra tekrardan kaldığı yerden devam edebilir...bayramı bol olan memleketimizde işsiz bir insan veya milyonlarca asgari ucretliyi bu bayramlar ne kadar ilgilendiriyor acaba veya lise 1'in üst sınıfları veya üniversiteye giden öğrenci velilerini ne kadar alakadar ediyor,küçükbir yüzdesi hariç...arkadaşlar herkezin bir derdi var,ekonomik sorunları var,evine ekmek götürme derdi var.bukadar derdin arasına bayramı seyranı araya sıkıştıran kaç kişi çıkar...ayrıca böyle günlerde mesayisini enerjisini zamanını harcayan polis asker ögrenci ve diğer görevlilerin herzaman yaptığı neyse o işine konsantre olması daha iyi deyilmi...milli duygularımızı kabartmak için milli maçlarımız bize yeter,bir atıp iki yesekte...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı konveks Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir Anadolu lisesinde matematik öğretmeni olarak şunu söyleyebilirim ki ; yıllardır 19 mayıs gösterilerine hazırlık adı altında 9.sınıf( lise 1) öğrencileri 1 mayıstan 20 mayısa kadar okullarda yer almazlar günlerce dandik sayılabilecek hareketleri ezberlemek için uğraşır dururlar.Mayısın 1 ine kadar öğrencileri büyük bir motivasyon içinde getiriyorsun ondan sonra haydi provaya ondan sonra bir kopuyorlar dönüşte toparlayana aşk olsun.Lise matematiğinin en önemli konuları yetişmiyor.Yıllardır defalarca yazdık mail attık bakanlıklara şu kutlamalara çeki düzen verin diye.Nitekim anlamışlar ki.. böyle bir şey yapmışlar .Ankara gibi genel bir merkezde genel kutlamalar diğer merkezlerde okullarda kutlanacak.İnanaın bir eğitimci gözüyle bakarsak harika olmuş.Kutlamayalım demiyorum elbette bizim için önemli gün ve haftaları milli benliğimizin güçlenmesi bakımından kutlayıp gençlere aşılayacağız.Ama o kadar sürenin öldürülmesi hiç bir kuytlama buna değmez .Zaten biz lise yıllık planlarda Atatürkçülük önemli gün ve haftalara derslerimizde yer veriyoruz.Gerekirse bir ders saatimizi buna veriyoruz.Ama en güzel zamanların bu abartılı kutlama hazırlıklarına harcanması ülke geleceği adına iyi değildir.İYİ bir matematikçi olan Atatürk yaşasydı bu uygulamaları bizzat kendisi kaldırırdı.Önemli olan Türk milletinin çalışması hemde çok çalışması....Bizim bizden başka dostumuz kalmamış.İsrail verimsiz çöl topraklarının üzerine şileplerle humuslu toprak getirip seriyor Sonra bu toprağın üzerinde çekirdeksiz domates ve karpuz tohumları yetiştirip bize satiyor.Sonra bizde elalemin teknollojisine imrenelim.Bizim neyimiz eksik...Eğer Yüce önderimize layık bir millet olacaksak şaşaayı bırakıp realiteyi görmemiz ona göre davranmamız lazım.Türk öğün çalış güven boşuna dememiş kendisi .... selametle kalın....
    Sizin de dandik dediğiniz hareketleri çalışarak 19 mayıs kutlamarına katıldığınızı varsayıyorum ya da öğretmen olan birçok kişinin. Demek ki o kadar öğretmen ya da diğer meslektekiler provalardan geri dönüşlerde toparlanmış ki geri kalan %50 lik kısmı oluşturmuş.
    next ye 2000 cx super plus usb
    By realraven :sunglasses2:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence tüm bayramlar kutlanmasın, dini bayramlar dahil. Bu Ülkede müslamanı, hiristiyanı, yavudisi, budisti ve ateisti var. Hepsi vergi ödiyor ve aynı hakka sahipdir.
    Herkes istediği dini yaşasın cami yapılacaksa cami yapılsın, kilise yapılcaksa kilise yapılsın.
    Ve bu gereksiz din tartışması ülkemizde bitsin ve devlet din işlerinden elini çeksin.
    Çalışanlardan %5 Din vergisi alınsın ve bunlan camisi kilisesi imamı papası finanze edilsin o kadar basit. Kilise çanları ve ezan sesi dışarıdan duyulcak şekilde okunmasın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yurdumda günlerce önceden stadlarda fetih haftası kutlamaları ona keza hidreles kutlamaları için hazırlıklar yapılıyorken canım türkiyeminde gençlik ve spor bayramını kutlaması kadar doğal bir şey olamaz bu arada konuyu siyasete bağlayan arkadaşlar
    kimsenin kimseden akıl almaya ihtiyacı yok bu formda siyaset yapılmayacak aksi takdirde konu kapatılacaktır bilenler bilir!
    dogru yazmışın ne gergi istanbulun kurtuluşunu kutlayalım ..23 NİSAN ..19 MAYIS NEKİ DEGİLMİ YAZIKLAR OLSUN bir ögretmen arkadaşda yazmış boşuna dandik hareketler diye yazıklar olsun böyle egretmen olmaz ..bu memlekette İSTANBULDAN başka il yok ..belediye başkanı yok ..hep İSTANBULUN fethini kuytlayalım ..mahalle arasında yeniçeriler gezsin CIVIL CIVIL TERTEMİZ YÜZLÜ çocuklar degil ..bunumu istiyorsunuz ..ATATÜRKE dair ne kaldıysa atalım kenara kurtulursunuz böylece ATATÜRK ten ..niye 19 mayıs ..23 nisanı kutlamalardan kaldırıyorsunuzda İSTANBULUN fethini kutluyorsunuz ..MARAŞ ..desdan YAZMIŞ kahraman SIFATINI ALMIŞ...ANTEP çarpışmış düşmanı defetmiş GAZİ ünvanı almış .İZMİR düşmanı denize dökmüş ...İSTANBUL ne yapmış ALLAH aşkına .türlü entirikalar hep ordan çıkmış bu ülkede ..hala dah İSTANBULUN FETHİNİ KUTLAYALIM digerleri boş diyorsunuz ..İSTANBUL sömürüyor hep ÜL***İ ..doguda deprem olur bırakılır orayı İSTANBULDA deprem olursa diye başlanır ..olursa olsun ne yapalım bir İSTANBUL yok bu MEMLEKETTE ..yeter artık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamlar değerlerimizi bir bir yok ediyor bizde tık yok yarın aksi bir parti gelse iktidar olsa aynı oyla ne diyeceksiniz bedüzamın an ma gününü yasaklıyorum veya kutlu doğum haftasını kutlamak yasak veya neymiş bu kurban bayra mı hayvanlar katlediliyor ALLAHın kana mı ihtiyacı mı var dese neler üretirsiniz neler günahdan tutarsınız küfürden çıkarsınız vatanı bölüyorlar diye tekbirler getirirsiniz ama gururlandığımız başlamadan önce İSTİKLAL marşıyla duyguların en yükseğe ulaştığı bayramlar kutlanmasın kim ister bunu defalarca mağlup edilmişler gavurla ortak olanlar ama siz yine uykunusu bozmayın uyusunda büyüsün bış bış bışşşşşşşşşşşş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben AKP li biri olarak AKP den iktidarı devralmak isteyen muhalefet varsa eğer onlara akıl veriyorum iktidarın yaptıklarını kösteklemeyin hatta iyiymiş deyin ama bizde şöylesini yapabiliriz gelince söyleminde bulunun bakın işte o zaman sizinde halkta sözünüz geçmeye başlıyacaktır.İktidar olamasanız bile AKP yi güçlendirmezsiniz.
    Hala anlamıyorsunuz AKP yi asıl güçlendiren bu muhalafetin yaptıkları
    katılıyorum...güzel tespit...akp yi kötüleyeceksiniz diye iyice güçlendirdiniz...benim gönül verdiğim zavallı partim % 2 de kaldı bu yüzden...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu bayramlarin arkasi da gelecek merak etmeyiniz dini bayramlar ve istanbulun kurtulusu kalir gerisi gider 19 mayis gençlik ve spor bayrami yani gençler için oburude 23 nisan çcuk bayrami sira ona gelecek fakat o bayramin adi dergisecektir ileride uluslararasi turk çocuk bayrami olacaktir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Diyorlarki : 2 ay!ı bulan hazırlıkların öğrencileri DERSTEEENN koparmasını engellemek
    veli leride EK KIYAFEETT masrafından kurtarmak,

yok ya dersmiş gidin şimdi 1 dönem bitmek üzere sınıflarda kaç öğrenci var Hocalara soruyorum, 2 hafta kala hatta 3 hafta kala hocalar okulları asıyor öğrenci zaten asıyor
    gidin cafelere kucak kucak vs vs .. !! hep öğrenci neyin DERSİNİ engelliyor

VELİ atmış okula çocuğu ne 19 mayıs ne 23 nisan haberi var adam işte hanım günde T toplantıları vs vs

NEYİN MASRAFI bu BAŞKA YERLERE HARÇANAN MASRAFLAR ne ola ki ;

BİR KANALDA MÜGE ANLI var birsaat bir bakın ey Milli Egitimciler!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazımı dikkatlice okusaydınız bu gereksiz mesajı yazmazdınız.

akp münkiri= akp nin varlığını inkar eden, onun varlığına karşı çıkma anlamında kullanılmıştır.

bu mesajımda hiçbir hakaret kastım yoktur. akp münkiri cümlesini imansız, Allah'ı inkar eden kişi manasına nerden varıyorsunuz anlamadım.
    ben anlayacağımı anladım arkadaşım.münkirin anlamıda yakıştırma olarak kullandığın yerde bellidir.anlamıda bellidir.basitçe sevmeyenler desteklemeyenlerde diyebilirdin.neyse art niyet aramıyorumsadece dikkatli olalım yeterli

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri