bunlar artık akp partisinin son çırpınışları, zaten akp'e oy veren insanlar artık akp'ye tekrar oy vermiyecektir.ben buna eminim, evet akp partisi gerçekten 5 yıl boyunca devleti iii temsil edip insanları iii idare etii ama ya geriye kalan yıllarda insanlara yaptıkları zulüm asla asla unutulmaz, ha zulüm yazdım dedim bunuda açıklayım, başta insan yaşamı için lazım olan hayati faturalar antronomik olarak zam yedi, çalışsan verginin vergisini alırlar, çalışmasan bak tembel insan derler, her araç başı 7 milyar vergi olurmu? temiz bir araba bineceksem bunun bedelini ağır olmamalı. bakan başbakan milletvekili dediyimiz sadece kendisi için değil başta TC için çalışmalı olmalı, sonrada TC vatandaşı için olmalı ve çalımalıdır. yaşam faturalarımıza baktığımız zaman kendimize ekmek ayıracağımız paritemiz kalmıyor, hataları saymakla bitmez en kötüsü sağlık. avrupada 130 euro karşılığında sağlık kartı alıyorsunuz. onunla 1 yıl boyunca bedava ilaç ve muayene görüyorsunuz. burdaki sağlık koşullarını göz önüne alacaksak, sağlık karnen varsa bile tonla para ödüyorsun, parası olmayanda artık doktora gitmesin, yazacak konuşacak o kadar şeyler varki, yazarsak konuşursak potansiyel suçlu gözle bakılır, halbuki hepsi eleştiriden ibaret açıklamalar, kötü niyet asla asla yok. ama kaldıki kutlanacak bayramlardan kaldırılması gereken bir 19 mayıs bayramı kaldı, onuda kaldıracaklarsa diyecek birşey bulamıyorum.

Teşekkur:

Yer imleri