Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
30 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: "19 MAYIS KUTLANMAYACAK mış"

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çocuğu ilköğretim 6 veya lise 1 de olan bilir.mesela ilkokul 6sınıf çocukarıda 23 nisan provaları ssbebeiyle bir kısmı kız erkek okuldan 1 veya 1.5 ay uzaklaşıyo.aldıkları eğitim devamlı kesintili oluyo...lise 1 lerdede aynı şekilde kesintili oluyo....bence yeni uygulama doğru olmuş ..
    okullardaki eğitim aksamamış olur...
    tabii herkes farklı düşünebilir saygı duymak gerek...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çocuğu ilköğretim 6 veya lise 1 de olan bilir.mesela ilkokul 6sınıf çocukarıda 23 nisan provaları ssbebeiyle bir kısmı kız erkek okuldan 1 veya 1.5 ay uzaklaşıyo.aldıkları eğitim devamlı kesintili oluyo...lise 1 lerdede aynı şekilde kesintili oluyo....bence yeni uygulama doğru olmuş ..
    okullardaki eğitim aksamamış olur...
    tabii herkes farklı düşünebilir saygı duymak gerek...
    Bu olayı birebir yaşamış biri olarak,Tamamen aynı fikirdeyim.Saçma sapan kutlama provaları zaten eğitim düzeyi çok düşük olan öğrencilerin perfonmansını çok ama çok olumsuz etkiliyor.2 sene evvel benim oğlumda kutlama törenlerinde görev yaptı.Yaklaşık 2 ay bayrak ve flama torbaları ile stada gidip prova yaptı ve bunun karşılığında ne kazandı? koskocaman bir hiç.Ama neler kaybetti çok şey.Bunu karneler alınınca daha net gördüm.Zira hocalar sınavlarda törene katılan talebelere,törende nasıl yürüdün nasıl bayrak ve flama taşıdın diye sormuyorlar.tam tersine o provalar yüzünden katılamadığı zamanlarda sınıfta işlenen konuları soruyorlar.Peki bir insan işlemediği konularda ne derece başarılı olur?Sonuçta provalardaki perfonmans karnede zayıf olarak size geri dönüyor.Buna birde bu açıdan bakalım.
    Zira Müslüman bir toplum olarak daha çok değer vermemiz gereken ve Maneviyatımızı renklendiren Dini Bayramlarımızı her geçen gün unutuyoruz.Bayram geldiğinde eş,dost ve akrabalar hep beraber bayramlaşıp kaynaşmamız gerekirken tam tersine Bayram öncesi tatil turlarına giden Millet olduk.19 Mayıs kutlamaları için gösterdiğimiz hassasiyeti DİNİ bayramlarımız için niye göstermiyoruz.Aslında sorgulamamız gereken konu bence bu olmalıdır.
    Bazı arkadaşların yazdığı gibi Atatürk'ü sevip sevmeme meselesi değildir bu olay.Tabiki Atatürk'ü sevende olacaktır sevmeyende bu gayet normaldir.Yanlış anlaşılmasın bende Atatürk'ü sevmiyorum manasında demiyorum.Sadece demek istediğim Cenab-ı ALLAH'ın kendisine " Habibim,seni yaratmıyacak olsam Kâinatı yaratmazdım " dediği ve ençok Sevdiği insan olan Peygamber Efendimizi sevmeyenler olduğu gibi Atatürk'ü sevmeyenlerinde olabileceğini yadırgamamamız gerekir.
    Burada bazı art niyetli insanların provakasyonlarına dikkat etmemiz gerekir.Zira bir zamanlar türk parasındaki Atatürk resmini kaldırıp yerine kendi resmini koyan,her defasında Atatürk'ün partisi olmakla övünen CHP'nin o zamanki Genel başkanı İsmet İnönü değilmiydi.O zaman İnönüde Atatürk'ü sevmiyordu diye düşünebiliriz.
    Yani bu işi siyasileştirmeyelim.AKP'yi herkes sevmek zorunda değil.Zaten bunada ihtiyacı yok.Yeteri kadar sevenleri var.O zaman bırakalım tartışmayı işimize bakalım.Biz bu ve benzeri forumlarda siyasi propaganda yapmak için toplanmadık.Asıl amacımız paylaşım ise o zaman faydalı paylaşımlar yapmak yolunda ilerliyelim....tşk.ler
    Konu cihat çapa tarafından (13-01-2012 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.
    EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDİĞİMİZ DÜNYADAN,ŞEYTAN OLARAK GİTMEKTİR.
    ALLAH (c.c) KORUSUN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri