Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: "19 MAYIS KUTLANMAYACAK mış"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yildo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu bayramlarin arkasi da gelecek merak etmeyiniz dini bayramlar ve istanbulun kurtulusu kalir gerisi gider 19 mayis gençlik ve spor bayrami yani gençler için oburude 23 nisan çcuk bayrami sira ona gelecek fakat o bayramin adi dergisecektir ileride uluslararasi turk çocuk bayrami olacaktir
    arkadaşlar bayramlar kimsenin malı değildir.istanbulun fethide bu milletin,dini bayramlarda bu milletin,19 mayısta bu milletin,29 ekimde...türk milleti hepsine sahip çıkmalı ve şunu beğenmiyom deme lüksüde yoktur.sen beğenmiyorsan bile milletin değerlerine saygı duyacaksın.hazımsızlığı olanlar,türk milletinden ve cumhuriyetten rahatsız olanlar bu şekilde davranır..bazı forum dostlarına ve özelliklede öğretmen olan arkadaşa bir çift sözüm olacak.kısaca; mili eğitimde japonların hiroşimayı unutmaması ve çanakkale tespiti bilindiği için kısa geçtim.ayrıca süleyman demirelin zamanında ispanya başkanı şarap veya şampanya hediye ediyor.markası ne inebahtı-1571. anlayın neleri millet unutmuyor.unutturmuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bayramlar kimsenin malı değildir.istanbulun fethide bu milletin,dini bayramlarda bu milletin,19 mayısta bu milletin,29 ekimde...türk milleti hepsine sahip çıkmalı ve şunu beğenmiyom deme lüksüde yoktur.sen beğenmiyorsan bile milletin değerlerine saygı duyacaksın.hazımsızlığı olanlar,türk milletinden ve cumhuriyetten rahatsız olanlar bu şekilde davranır..bazı forum dostlarına ve özelliklede öğretmen olan arkadaşa bir çift sözüm olacak.kısaca; mili eğitimde japonların hiroşimayı unutmaması ve çanakkale tespiti bilindiği için kısa geçtim.ayrıca süleyman demirelin zamanında ispanya başkanı şarap veya şampanya hediye ediyor.markası ne inebahtı-1571. anlayın neleri millet unutmuyor.unutturmuyor.
    biz türklerin tarih boyunca çok çok önemli günleri olmuştur...
    mesela kavimler göçü... dünya şekillenmiş...yada şekli tekrar değişmiş... bizim şu an bu topraklarda olmamızın vesilesi.
    sonra malazgirt savaşı... bu topraklarda olmamızın kesin sebebi.
    sonra 1402 ankara savaşı...yıkılmanın eşiği...
    11 yıl sonraki mehmet çelebi nin tahta geçişi. tekrar dirilmenin miladı.
    istanbulun fethi, karlofça anlaşması, tanzimat fermanı vs.vs.vs.hepsi birbirinden önemli günler...bizler için her biri farklı anlamlarda milad. 1918-1919-1923 keza öyle...de şimdi hangi birine yetişeceğiz...
    asıl olay şaaşalı kutlama yapmaktan öte bu tarihlerin, günlerin akılda kalması... o günlerde neler olduğu bilinmesi. tarih bir milletin beynidir/ aklıdır...kaybedersek bakırköyde alırız soluğu... sonra gelen çarpar giden çarpar...
    selametle...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

genel kurmayda ve çankayada şampanyalarla ve statlarda askeri geçitlerle kutlalan bayramlar benim bayramlarım değil ne zaman 23 nisan,19 mayıs,29 mayıs,30 ağustos ve 29 ekim sokaklarda birlik ve beraberlik içinde kutlanırsa işte o zaman benimde bayramım olur şimdi tüm siyasiler bu bayramları kendi çıkarları için kullanıyor.Bu bayramlar ne tsknın ne siyasilerin sadece TÜRK milletinin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bece ATATÜRK soğuk diye samsuna çıkmasaymış ne olurmuş acaba bir kere kesin adama kin kusanlar olmazmış diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar artık akp partisinin son çırpınışları, zaten akp'e oy veren insanlar artık akp'ye tekrar oy vermiyecektir.ben buna eminim, evet akp partisi gerçekten 5 yıl boyunca devleti iii temsil edip insanları iii idare etii ama ya geriye kalan yıllarda insanlara yaptıkları zulüm asla asla unutulmaz, ha zulüm yazdım dedim bunuda açıklayım, başta insan yaşamı için lazım olan hayati faturalar antronomik olarak zam yedi, çalışsan verginin vergisini alırlar, çalışmasan bak tembel insan derler, her araç başı 7 milyar vergi olurmu? temiz bir araba bineceksem bunun bedelini ağır olmamalı. bakan başbakan milletvekili dediyimiz sadece kendisi için değil başta TC için çalışmalı olmalı, sonrada TC vatandaşı için olmalı ve çalımalıdır. yaşam faturalarımıza baktığımız zaman kendimize ekmek ayıracağımız paritemiz kalmıyor, hataları saymakla bitmez en kötüsü sağlık. avrupada 130 euro karşılığında sağlık kartı alıyorsunuz. onunla 1 yıl boyunca bedava ilaç ve muayene görüyorsunuz. burdaki sağlık koşullarını göz önüne alacaksak, sağlık karnen varsa bile tonla para ödüyorsun, parası olmayanda artık doktora gitmesin, yazacak konuşacak o kadar şeyler varki, yazarsak konuşursak potansiyel suçlu gözle bakılır, halbuki hepsi eleştiriden ibaret açıklamalar, kötü niyet asla asla yok. ama kaldıki kutlanacak bayramlardan kaldırılması gereken bir 19 mayıs bayramı kaldı, onuda kaldıracaklarsa diyecek birşey bulamıyorum.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çocuğu ilköğretim 6 veya lise 1 de olan bilir.mesela ilkokul 6sınıf çocukarıda 23 nisan provaları ssbebeiyle bir kısmı kız erkek okuldan 1 veya 1.5 ay uzaklaşıyo.aldıkları eğitim devamlı kesintili oluyo...lise 1 lerdede aynı şekilde kesintili oluyo....bence yeni uygulama doğru olmuş ..
    okullardaki eğitim aksamamış olur...
    tabii herkes farklı düşünebilir saygı duymak gerek...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu millet okududa adammı olmuş artık herşey torpille yok ögrençi donuyormuş yok derslerinden geri kalırmış saçma sapan işler bu akp. atatürkten nefret ediyor böyle olaylar normaldir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çocuğu ilköğretim 6 veya lise 1 de olan bilir.mesela ilkokul 6sınıf çocukarıda 23 nisan provaları ssbebeiyle bir kısmı kız erkek okuldan 1 veya 1.5 ay uzaklaşıyo.aldıkları eğitim devamlı kesintili oluyo...lise 1 lerdede aynı şekilde kesintili oluyo....bence yeni uygulama doğru olmuş ..
    okullardaki eğitim aksamamış olur...
    tabii herkes farklı düşünebilir saygı duymak gerek...
    Bu olayı birebir yaşamış biri olarak,Tamamen aynı fikirdeyim.Saçma sapan kutlama provaları zaten eğitim düzeyi çok düşük olan öğrencilerin perfonmansını çok ama çok olumsuz etkiliyor.2 sene evvel benim oğlumda kutlama törenlerinde görev yaptı.Yaklaşık 2 ay bayrak ve flama torbaları ile stada gidip prova yaptı ve bunun karşılığında ne kazandı? koskocaman bir hiç.Ama neler kaybetti çok şey.Bunu karneler alınınca daha net gördüm.Zira hocalar sınavlarda törene katılan talebelere,törende nasıl yürüdün nasıl bayrak ve flama taşıdın diye sormuyorlar.tam tersine o provalar yüzünden katılamadığı zamanlarda sınıfta işlenen konuları soruyorlar.Peki bir insan işlemediği konularda ne derece başarılı olur?Sonuçta provalardaki perfonmans karnede zayıf olarak size geri dönüyor.Buna birde bu açıdan bakalım.
    Zira Müslüman bir toplum olarak daha çok değer vermemiz gereken ve Maneviyatımızı renklendiren Dini Bayramlarımızı her geçen gün unutuyoruz.Bayram geldiğinde eş,dost ve akrabalar hep beraber bayramlaşıp kaynaşmamız gerekirken tam tersine Bayram öncesi tatil turlarına giden Millet olduk.19 Mayıs kutlamaları için gösterdiğimiz hassasiyeti DİNİ bayramlarımız için niye göstermiyoruz.Aslında sorgulamamız gereken konu bence bu olmalıdır.
    Bazı arkadaşların yazdığı gibi Atatürk'ü sevip sevmeme meselesi değildir bu olay.Tabiki Atatürk'ü sevende olacaktır sevmeyende bu gayet normaldir.Yanlış anlaşılmasın bende Atatürk'ü sevmiyorum manasında demiyorum.Sadece demek istediğim Cenab-ı ALLAH'ın kendisine " Habibim,seni yaratmıyacak olsam Kâinatı yaratmazdım " dediği ve ençok Sevdiği insan olan Peygamber Efendimizi sevmeyenler olduğu gibi Atatürk'ü sevmeyenlerinde olabileceğini yadırgamamamız gerekir.
    Burada bazı art niyetli insanların provakasyonlarına dikkat etmemiz gerekir.Zira bir zamanlar türk parasındaki Atatürk resmini kaldırıp yerine kendi resmini koyan,her defasında Atatürk'ün partisi olmakla övünen CHP'nin o zamanki Genel başkanı İsmet İnönü değilmiydi.O zaman İnönüde Atatürk'ü sevmiyordu diye düşünebiliriz.
    Yani bu işi siyasileştirmeyelim.AKP'yi herkes sevmek zorunda değil.Zaten bunada ihtiyacı yok.Yeteri kadar sevenleri var.O zaman bırakalım tartışmayı işimize bakalım.Biz bu ve benzeri forumlarda siyasi propaganda yapmak için toplanmadık.Asıl amacımız paylaşım ise o zaman faydalı paylaşımlar yapmak yolunda ilerliyelim....tşk.ler
    Konu cihat çapa tarafından (13-01-2012 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.
    EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDİĞİMİZ DÜNYADAN,ŞEYTAN OLARAK GİTMEKTİR.
    ALLAH (c.c) KORUSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bence olumlu

bence olumlu günlerce öğrenciler boşuna prova yapıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence kutlanmalı ama öğrencılerı derslerden koparmayan kutlama duzenlemelerı yapılmalı.

neyse konu sıyaset dönmuş.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri