Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
47 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: *** view xxx,açık

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TAmam serkan kardeş kusura nakma cevaplarsan sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sevcimen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TAmam serkan kardeş kusura nakma cevaplarsan sevinirim
    emular daha bitmedi,bekleyip görelim kimsenin kaybedecegi bir şey yok sanırım :45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben denedim. oluyor. ancak arkadaşlar fulx1-2 eski dosyalarını cihaza yüklemek hem basit hemde çok itina isteyen bir şey. yüklerken yapılacaklara büyük dikkat etmek gerek

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dosya 1 i atmadan önce cihaz mutlaka bir kanal üzerinde açık çalışır vaziyette iken cihazın arka düğmesinden kapatılması gerekiyor. ve birinci dosyanın flashı bayağı geç yazılıyor ve ondan sonra da beklemek gerekiyor ikinci dosya yazısı gelmesi için. ikinci dosya istendikten sonra da cihaz gene hiç ellenmeden arka düğmesinden kapatılıp kupasky proğramı ile ikinci dosya açılması gerekiyor. benim gördüğün incelikler bunlar ayrıca herhangi bir hata durumunda cihaz sinyal alsa bile çalışmıyor. eğer böyle bir durum ile karşılaşılırsa da proğramı var onun atılması gerekiyor.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca cihazın modülünün ne olduğunun da çok iyi bilinmesi gerekiyor. yapabiliyorsanız 5 tane vida var onları söküp modül üzerine bakmak daha iyi olacağı kanatindeyim. benim cihazım sunny 1030 2005 yılı üretimi idi. rc2 modul ve ayrıca kaon 911 3 ağustos yazılımı ile ben bunu yaptım ve şuan bu kanalı seyredebiliyorum. kendine güvenen varsa denesin.serkan kardeşimin dediği gibi bu yalan değil doğru malum kanal açılıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam sayın ustalar SKY Modülerde açık evet arkadaşlar sky tabanlı cihazlarda ***WİVE XXX kanalı açık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostlar next 8000 x cam de zeta sky tabanlı modül ile full x leri izliyordum.ancak bu kanal açmıyor.modüle hiç bir yazılım yüklemedim.bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yolcu26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostlar next 8000 x cam de zeta sky tabanlı modül ile full x leri izliyordum.ancak bu kanal açmıyor.modüle hiç bir yazılım yüklemedim.bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürler
    zeta modulun 1,17 verisiyonu ise açar eski verisiyob ise açmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

XXX View New Software 1.17 All Update modülunuzde bu versiyon olması lazım

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri