Teşekkur: 0
ben denedim. oluyor. ancak arkadaşlar fulx1-2 eski dosyalarını cihaza yüklemek hem basit hemde çok itina isteyen bir şey. yüklerken yapılacaklara büyük dikkat etmek gerek
dosya 1 i atmadan önce cihaz mutlaka bir kanal üzerinde açık çalışır vaziyette iken cihazın arka düğmesinden kapatılması gerekiyor. ve birinci dosyanın flashı bayağı geç yazılıyor ve ondan sonra da beklemek gerekiyor ikinci dosya yazısı gelmesi için. ikinci dosya istendikten sonra da cihaz gene hiç ellenmeden arka düğmesinden kapatılıp kupasky proğramı ile ikinci dosya açılması gerekiyor. benim gördüğün incelikler bunlar ayrıca herhangi bir hata durumunda cihaz sinyal alsa bile çalışmıyor. eğer böyle bir durum ile karşılaşılırsa da proğramı var onun atılması gerekiyor.
ayrıca cihazın modülünün ne olduğunun da çok iyi bilinmesi gerekiyor. yapabiliyorsanız 5 tane vida var onları söküp modül üzerine bakmak daha iyi olacağı kanatindeyim. benim cihazım sunny 1030 2005 yılı üretimi idi. rc2 modul ve ayrıca kaon 911 3 ağustos yazılımı ile ben bunu yaptım ve şuan bu kanalı seyredebiliyorum. kendine güvenen varsa denesin.serkan kardeşimin dediği gibi bu yalan değil doğru malum kanal açılıyor.
Selam sayın ustalar SKY Modülerde açık evet arkadaşlar sky tabanlı cihazlarda ***WİVE XXX kanalı açık
bilgi için teşekkürler
goldmaster 11400 30300 30700 sky olancihazda ***viev xxxbazıları acıyor netion chipli makinalar acıyor.ama makinaya cw yaılım atarsan acmıyor kendi yazılımını atman gerekiyor (aciko değil).![]()
dostlar next 8000 x cam de zeta sky tabanlı modül ile full x leri izliyordum.ancak bu kanal açmıyor.modüle hiç bir yazılım yüklemedim.bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürler
XXX View New Software 1.17 All Update modülunuzde bu versiyon olması lazım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri