REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: star tv bulunama sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm sevgili dostlar uzun bir sre aranıza katılamadım. konumuz sanırım star tv nin bulunamamsı biliyorsunuzki star tv yayını artık 11054 / H 30000 de çıkmaktadır. star tv yayını bu frekans üzerinde aynı zamanda HD yayını yapmaktadır. bu yüzden bu frekansı taratırken şifresiz manuel arama yapın kesinlikle çıkacakdır.11054 /H 30000 yazın ve şifresiz manuel tarama yapın ve star tv yi izleyin..iyi seyirler diliyorum.sevgiyle kalın. allaha emanet olun. saygılar digiman2005

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart star tv cıkmıyor

Arkadaşlar lüften yardım edin Eurostar izlemekten bıktım, yeni frekansları yazıyorum ama ya other diye saşma sapan kanallar çıkıyor ya da hiç bir şey cıkmıyor.nba tv ntv falanda yok yazıldığı gibi...kral tv vs de yok..arçelik marka uydu alıcı freakns yazılıp aranıyor bu alette frekans ekle sil yok sizin cihazlardaki gibi,frekansı yazıp arattırılıyor ama cıkmıyor lütfennn.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı çağlaçağ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar lüften yardım edin Eurostar izlemekten bıktım, yeni frekansları yazıyorum ama ya other diye saşma sapan kanallar çıkıyor ya da hiç bir şey cıkmıyor.nba tv ntv falanda yok yazıldığı gibi...kral tv vs de yok..arçelik marka uydu alıcı freakns yazılıp aranıyor bu alette frekans ekle sil yok sizin cihazlardaki gibi,frekansı yazıp arattırılıyor ama cıkmıyor lütfennn.
    bu frekansı sil yeniden tarat

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri