arkadaşlar geçen dün d-smart bağlattım kanal listesinde ligtv ve adı değişmiş birkaç dt kanalı var.ilerde dt ile anlaşıp d-smart ligtv izlenebilirdim kaç gündür kafamı kurcalıyor.bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum.iyigünler
arkadaşlar geçen dün d-smart bağlattım kanal listesinde ligtv ve adı değişmiş birkaç dt kanalı var.ilerde dt ile anlaşıp d-smart ligtv izlenebilirdim kaç gündür kafamı kurcalıyor.bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum.iyigünler
D Smart platformunda lig tv izleme imkanınız yok ama ileride d smart izle öde sistemi ile digiturkle anlaşıp lig tv verebilir neden olmasın burası turkiye
dünyada dijitürk kadar saçma bir plartform daha yok kendilerini seyrettirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar ligtv olmasın bedava olsa seyretmem
[QUOTE=harry-potter;595894]arkadaşlar geçen dün d-smart bağlattım kanal listesinde ligtv ve adı değişmiş birkaç dt kanalı var.ilerde dt ile anlaşıp d-smart ligtv izlenebilirdim kaç gündür kafamı kurcalıyor.bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum.iyigünler[/Q
türksat uydusundaki lig tv kanallarını diyorsun diye anladım 4-5 tane kanalları var onlarıda diijitürke üye olup türksat üzerinde izleyebiliyorsun .
[QUOTE=f.pala;595961]ben d-smartta olan lig tv kanalını diyorum bir kaç tane de dt kanalı var adı değişmiş kanalları actionmax gibi.ileride olursa anlaşma niye olmasın.boşuna lşg tv koymadı d-smart herhalde.bence olabilir ileride zor bir ihtimal de olsa.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri