Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TFF ve Digitürk yeniden anlaştı!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TFF ve Digitürk yeniden anlaştı!

Şike skandalının ardından başlayan abone iptallerini gerekçe gösteren Digitürk ile TFF arasındaki fiyat gerilimi sona erdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Spor Toto Süper Lig'in yayın hakkına sahip olan Digitürk'ün, ihale bedelinin düşürülmesi talebine ilişkin, ''Arada bir sorun yok. Yayıncı kuruluşla anlaştık. Yayıncı kuruluş, yayınlarına devam edecek'' dedi.

Süper Lig’in yayıncı kuruluşu, şike soruşturmasıyla başlayan abonelik iptalleri ve dolar kurundaki aşırı artış nedeniyle 100 milyon dolar zarar ettiğini açıklamıştı. TFF ve kulüpler ihale bedelini düşürmezse, Digiturk'ün mahkemeye gideceği öne sürülmüştü. Geçen ay yaşanan bu gelişmelerin üzerine TFF, Digitürk'e 90 milyon dolarlık teminatı bozduracağı uyarısında bulunmuştu.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Digi'yle anlaşmaları bayağı kötü oldu!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Uydu Kurdu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Digi'yle anlaşmaları bayağı kötü oldu!
    anlaşmayıp ne yapacaklar kardeş pasta büyük ben yemem diyen aç kalır galatasaray yönetimi maçları gs tv den yayınlayacağını söylemişti herhalde sen onamı takıldın aynı platformdan kendi taraftarına şifreli izleten yönetimin maçları şifresiz izleteceğine inanıyormusun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben dt den kurtulduğum için çok mutluyum.resmen soyup soğana çevirdiler milleti.bi 5 tane maç izlicez dünyanın parası veriyoruz.şu ad-smartlıyım.tüm kanalları seyretmek lig tv nin maçlarını izlemekten %50 daha ucuz 2014 bits,n inş d-smart alır yayın hakkını süper ligin ucuz yoldan seyrederiz maçları bizde.tabii dt gibi fiyatları tavan yapmazsa.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı harry-potter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben dt den kurtulduğum için çok mutluyum.resmen soyup soğana çevirdiler milleti.bi 5 tane maç izlicez dünyanın parası veriyoruz.şu ad-smartlıyım.tüm kanalları seyretmek lig tv nin maçlarını izlemekten %50 daha ucuz 2014 bits,n inş d-smart alır yayın hakkını süper ligin ucuz yoldan seyrederiz maçları bizde.tabii dt gibi fiyatları tavan yapmazsa.
    Al birini vur ötekine.Sanki d-smart dahamı iyi.Oda sahtekarın teki.Ne çabuk unuttunuz sansui faciasını.Hani millete ömürboyu bedava izleyeceksiniz dedikleri futbolsmart ve diğerleri.Bence d-smartın reklamını yapmağa çalışma.Bu millet artık anladı doğan grubunun ne olduğunu.
    EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDİĞİMİZ DÜNYADAN,ŞEYTAN OLARAK GİTMEKTİR.
    ALLAH (c.c) KORUSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cihat çapa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Al birini vur ötekine.Sanki d-smart dahamı iyi.Oda sahtekarın teki.Ne çabuk unuttunuz sansui faciasını.Hani millete ömürboyu bedava izleyeceksiniz dedikleri futbolsmart ve diğerleri.Bence d-smartın reklamını yapmağa çalışma.Bu millet artık anladı doğan grubunun ne olduğunu.
    kardeş ben bu yazıyı gördüğüm için yazdım.yoksa bu bölüme yorum bile atmam.benim digiturkten çekriğim kadar kimse çekmedi 2 defa bağlattım 2 yıldan 4 yıl dt liydim.adamlar 2007 52 tl olana lig maçlarını şimdi 70 tl yaptılar ve her sene zamlanıyor.ayrıca basket maçlarını vs fransa ligi vs almışlar ona 8 tl diyorlar.asıl bu dt admı kerizliyor.bizde ona verşcek göz var mı.d-smarttan çok memnunum.fiyatlarıda çok memnunum.italya ligi ve nba yeter zaten.reklamını da yapmıyor bi kere.sansui free tv olayını pek bilmemekle beraber yaptıkları tabii ki yakışık almayan bir davranıştı.şimdi ücretli yaptılar.olsun dt ile rekip oldular yakında 2014 te süper lig ihalesini alırsa şaşmayın.o zaman fiyatları ne olur bilemem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın asil yeni yönetim gelir gelmez digide tüm üyelere gstv yi açtılar bunda yanlışınız var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın asil yeni yönetim gelir gelmez digide tüm üyelere gstv yi açtılar bunda yanlışınız var.
    türksatta şifresiz yayınamı başladılar alkişlarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten böyle bir açıklama hiç okumadım sadece yayınlarını digitürk içindeki tüm üyelere şifresiz izleteceklerini söylediler ve yerine getirdiler bazı kişiler şifresiz olucak sözünü sizin gibi türksatta olucak anlamı katmışlar hepsi bu anladınız mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri