d-smart bence emin adımlarla büyüyor lig maçları olmadan da üye nasıl toplanırmış bunu gösteriyor ve bir sürü üyesi mevcut üstelik fiyatlar çok ucuz full paket HD 30 tl daha ne istiyorsunuz
d-smart bence emin adımlarla büyüyor lig maçları olmadan da üye nasıl toplanırmış bunu gösteriyor ve bir sürü üyesi mevcut üstelik fiyatlar çok ucuz full paket HD 30 tl daha ne istiyorsunuz
2014 de kadar türkiyede Iptv şebekesi kurulacağı için yenı ihalede telekom ihaleyi bu sefer vermez. gecenki ihalede alt yapı hazır olmadığı için girmediler ama bu sefer ıp tv şebekesı bu yıl yuzde 60 tamamlanacak 2014 kadar geriside tamamlanınca kesınlıkle alır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
evet türk telekom çok dişli bir rakip
kardeş ben bu yazıyı gördüğüm için yazdım.yoksa bu bölüme yorum bile atmam.benim digiturkten çekriğim kadar kimse çekmedi 2 defa bağlattım 2 yıldan 4 yıl dt liydim.adamlar 2007 52 tl olana lig maçlarını şimdi 70 tl yaptılar ve her sene zamlanıyor.ayrıca basket maçlarını vs fransa ligi vs almışlar ona 8 tl diyorlar.asıl bu dt admı kerizliyor.bizde ona verşcek göz var mı.d-smarttan çok memnunum.fiyatlarıda çok memnunum.italya ligi ve nba yeter zaten.reklamını da yapmıyor bi kere.sansui free tv olayını pek bilmemekle beraber yaptıkları tabii ki yakışık almayan bir davranıştı.şimdi ücretli yaptılar.olsun dt ile rekip oldular yakında 2014 te süper lig ihalesini alırsa şaşmayın.o zaman fiyatları ne olur bilemem.![]()
ben d-smartın ligi almasını istemem
İşte anlatmak istediğimde bu.Gerçekten d-smart abonesi az değil.Ama bunları bir araştır.Bu abonelerin çoğu ilk zamanlar söyledikleri yalana kanan insanlardır.Bunlardan biride benim.İlk aldığımda futbolsmart ve Dspor ile birlikte toplam 38 kanalı ömür boyu bedava izleyeceksiniz dediler,ve bayağı cihaz sattılar.Ama şimdi nerede bedava izleyebileceğimiz bu 38 kanal.Yahu bırak bunları 50 liralık uydu cihazı olanların bedava izledikleri kanallar bile izlenemiyor d-smart cihazı ile.
Bununlada kalmadılar,süperlig ihalesi öncesinde " d-smarttan daha fazlasını isteyin" " d-smartta sürprizler bitmez " gibi reklamlarla sanki süperlig ihalesini kesinlikle alacaklarmış gibi bir imaj oluşturarak yine bayağı bir cihaz sattılar.Fakat yine hayal kırıklığı,bırak yayın hakkını almayı ihaleye bile katılma cesaretini gösteremediler.Evet bencede d-smart emin adımlarla büyüyor.Ama enfazla büyüyecekleri işte bukadar.
Ben digitürkü savunmadımki.Al birini vur ötekine dedim.Şimdi dsmartın fiyatları uygun diyorsun.Sence uygun olabilir ama bence değil.Ben kendi ligimi izleyemedikten sonra Nba ve İtalya ligini ne yapayım.Sadece bunlar için para veriyorsan yazık o paraya.Nette bu kanalların ücretsiz paylaşımı yapılıyor.At d-smartın kağnı arabası gibi olan o takoz cihazını,al bir dreambox tipi bir cihaz para vererek izlediğin o kanalları bedava izle.Bu kadar basit.
Konu cihat çapa tarafından (15-01-2012 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.
EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDİĞİMİZ DÜNYADAN,ŞEYTAN OLARAK GİTMEKTİR.
ALLAH (c.c) KORUSUN
d-smartı maç için almıyor bu insanlar hiç ihaleyi kazanıp kazanmıyacağı belli olmayan platform bu kadar üye toplar mı?
Bazılarımız bilinçli değil hazırcı hatta balıklama dalıyor söylenenlere
Şimdi bu gün bir firma çıksa size ömür boyu şunu vericem dese ben alırken eğer alırsam şöyle düşünürüm ödediğim parayı çıkartıcak zaman geçsin gerisi önemli değil yani ödediğim paranın hakkını alıyım sonrasında para öderim yada ödemem
ben d-smartı yada başka firmayı savunmuyorum 2007 2008 yılında kutu almış insanlar yaklaşık 1 yada 2 yıl boyunca bu kanalları bedava izlediler
Şimdi üye olan birisi yıllık siin kutu aldığınız parayı ödüyor işte bu yüzden siz ödediğinizi aldınız
Gerçekler bunlar
Ne ödediğimi aldım.Yani sen o zaman bu adamların yalanlarını normal karşılıyorsun.Bırak ihaleyi,ilk zamanlar 38 kanalı ömür boyu seyredeceksiniz deyip 1 yıl sonra tamam sen verdiğin para kadar seyrettin artık seyredemezsin demeleri sence normal yani.O zaman söyleyecek bir sözüm yok.Buda senin hoş görün olsa gerek.
EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDİĞİMİZ DÜNYADAN,ŞEYTAN OLARAK GİTMEKTİR.
ALLAH (c.c) KORUSUN
konu haddini aştı.
konu kapanmıştır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri