Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Messenger Hata Kodları Ve Bunların Düzeltilmesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Messenger Hata Kodları Ve Bunların Düzeltilmesi

Messenger Hata Kodları Ve Bunların Düzeltilmesi

:!: 80072ee6 BaŞlata gir oradan çalıŞtıra ve çalıŞtıra Şu komutu yaz regsvr32 MSXML3.dll ve entera bas ekrana gelen msja tamam de.artık msn'iniz açabilirsiniz.
    :!: 81000303 Passport.com ve Hotmail.com a baglandiktan sonra MSN e baglanmayi dene eğer MSN otomatik aciliyorsa...Bunu engelleyip Sign-In diyerek manual olarak baglanmayı deneyin
    :!: 800b001 Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
    :!: 80070190 Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
    :!: 81000301 Hizmetten veya Internet baglantinizdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle su anda .NET Messenger Service oturumunuzu açamiyoruz. Lütfen Internet'e bagli oldugunuzdan emin olun......
    :!: 80048820 monitörünüzün sağ alt köŞesine bakın orda saat vardır ... SAAT VE TARIH AYARLARIMIZI KONTROL EDIORUZ eğer doğru olduğundan Eminsek ikinci adım...Şöyleki baŞlat>çalıŞtır> regsvr32 softpub.dll girip enterlıyoruz iŞlem tamam..
    :!: 80072ee7 Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
    :!: 80072efd Hizmetten veya Internet baglantinizdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle su anda .NET Messenger Service oturumunuzu açamiyoruz. Lütfen Internet'e bagli oldugunuzdan emin olun.
    :!: 80072f0d MSN Messenger'iniza baglanilirken sorun olustu. Bu sorun hakkinda yardim için Sorun Gider'i tiklatin.
    :!: MEDIAPLAYERDA NE DINLEDIĞIM GÖZÜKMÜYOR? mediaplayer da msn i etkinleŞtermen gerekiyor olabilir.media player da Görünüm / EtkinleŞtir / Diğer kısmında msn müzik eklentisini iŞaretleyin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

msn ile ilgili bu güzel bilgiler için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar msn 7.5 kullanıyorum hiç bir e-posta adresini açmıyor. hata veriyor. hata kodu:81000314 lütfen ne yapmalıyım. acil cevap bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

msn acılmıyor hata kodu:81000314 lütfen ne yapmalıyım.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sorun msn den kaynaklanıyor...biraz sabredin kendiliğinden gelir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

verdiğiniz bilgi için teşekkürler. artık msn sorununun kalkmasını bekleyeceğiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim msn de açılmıyor şu an sorun kodu 80072745.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MSN de şu an sorun var.Bekleyelim.Şu an msn ler çalışmıyor.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım yakın zamanda sorunu çözerler bendede kod hatası veriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede veriyor açılmıyo

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri