Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: 3G ile Dreamboxu Ýnternete Baðlamak (Resimli Anlatým)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 3G ile Dreamboxu Ýnternete Baðlamak (Resimli Anlatým)

3G ile Dreamboxu Ýnternete Baðlamak (Resimli Anlatým)

Anlatýma geçmeden önce bir kaç konuya dikkat etmenizi rica ediyorum burdaki anlatým XP iþletim sistemi üzerinden yapýlmýþtýr ve kesinlikle çalýþmaktarý vista, windows7 iþletim sistemi kullanan üyelerimiz ayný iþlemi uygulayarak yapabilirler sadece bir kaç ufak deðiþiklikler olabilir onun dýþýnda vista ve win7 ile hemen hemen ayndýr..

Aþaðýya anlatýmý tamamen resimli olarak verdim bu konuda bilgisi olmayan üyelerimizin bile yapabilecek þekilde anlatýlmýþtýr..

Aþaðýda anlatýldýðý gibi yaparsanýz hiç bir sorun olmadan kolay bir þekilde 3g internetinizi veya kablosuz olarak baþka modeme baðlanarak kullandýðýnýz interneti dreambox veya baþka internet ile çalýþabilen herhangi bir cihazda kullanabilirsiniz..

Aþaðýdaki anlatým bilgisayarýnýzdan 3G veya kablosuz bir modeme baðlantý kurulmuþ varsayýlarak hazýrlanmýþtýr..

Aþaðýdaki Resimde göründüðü gibi masa üsütündeki Að Baðlantýlarýma sað týklayýp Özellikler seçin açýlan pencerede resimde yazýlanlarý yapýn ve diðer resimleri takip ederek iþlemi bitirin kolay gelsin..

1.)

2.)

3.)

4.)

5.)

Bu Resim UyduLife Forum Tarafýndan Küçültülmüþtür. Orginal Boyut 653x503

6.)

Bu Resim UyduLife Forum Tarafýndan Küçültülmüþtür. Orginal Boyut 670x503

7.) Aþaðýdaki iþlemden sonra internete baðladýðýnýz dreamboxun að iletiþimi bölümüne girip DHCP kýsmýný seçip kayýt edin yeni ip adresi almasýný saðlayýn..
    Dreambox harici baþka cihaz baðladýysanýz oda ayný þekilde otomatik ip adresi almasýný saðlayýn..

8.)

9.)

Bu Resim UyduLife Forum Tarafýndan Küçültülmüþtür. Orginal Boyut 707x478

10.) ve son resim bu aþaðýdaki resimde herkeste görünmeyebilir gizli olabilir sorun deðil að baðlantýlarýmdan baðlandý görünüyorsa iþlem tamam demektir..

Bu anlatým tamamen tarafýmca hazýrlanmýþtýr lütfen emeðe saygý gösteriniz...

Alýntýdýr. Kemal kardeþe teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yardým edebilecek kimse yok mu ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri