Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Uludere mağdurlarına 150'şer bin lira

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 35 Uludere mağdurlarına 150'şer bin lira

son Bakanlar Kurulu toplantısında miktarın 100 bin lira olması kararlaştırıldı. Ancak buna ilaveten Terör ve Terörden Doğan Zararların Karşılanmasına Dair Kanun çerçevesinde, ailelere 22 bin 500 lira daha verilmesi planlanıyor. Üzerinde durulan diğer bazı ek ödemelerle birlikte tazminatın 150 bin lirayı bulacağı belirtiliyor. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, 2 Ocak'taki Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, tazminatların en kısa sürede 'kanunlar çerçevesinde' hak sahiplerine verileceğini söylemişti.

Bunun için de geçmişteki benzer olaylarda mahkemelerin takdir ettiği tazminat tutarlarını dikkate alacaklarını kaydetmişti. Arınç'ın kastettiği kanun çerçevesinde daha önce terör saldırıları sebebiyle mağdur olanlara mahkemelerce 10 ile 15 bin lira arasında tazminat takdir edilmişti.

BİZİM ŞEHİT MAĞDURLARI NE OLACAK ACABA !

BU EŞKİYA MAĞDURLARI NE OLACAK

yanan EVLER ,ARABALAR, vs vs

18 yaşını doldurmamış salı ver gitsin
    Konu zekı62 tarafından (21-01-2012 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

????

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şehit ailesinin evinin elektiriğini, kesenlerin ve geberen pkk desdekcilerine 150 bin tl verenlerin Allah belasını versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tam içeriğini bilmiyorum ama ordan pkknın izni olmadan geçilmediğini iyi biliyorum şimdi pkknın geçiş istikametinden geçen ve buna karşılık uyarı alan guruba ateş açılıyor ve 150 bin tl tazminat ödeniyor hainlerin kurduğu pusuda şehit edilen askerimize ve sivil halkımıza 10ila 15bin lira tazminat ödeniyor gerçekten bir ihmal var ise ödenecek tutar belli niye bunun 10katı daha fazla veriliyor anlamadım vatanı için canını veren askerlerimiz kaçakçılık yapanlardan dahamı değersiz o şehitlerimize ve ailelerine haksızlık yapılmıyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl bir iş bu ya yazık yazık depremde ölen öğretmenlere 10 bin tl yardım !daha fazla yazarsamm kötü olacak utandım ecdadımdan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu anda türkiyede hain dolandırıcı kacakcılık vede pkk olacaksın senden iyisi yok
    her poku yeee üstüne 150 bin tl al hani sizin adaletiniz hani domakrasi var var diye bagırıyorsunuz ya sizin demokrasiniz bu mu türkiyede herkes sizin gibi şerefsizmi onları verenlerinde alanlarında ALLAH belalarını versin kimlerin izni ve imzası varsa
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkes burada bir yan tutmuş gidiyor peki ya bu insanlar masumsa ve aileleri avrupa mahkemesi yoluyla tazminatın mislini alsa daha mı iyi olur?
    Şehit olayı ile lütfen bağdaştırmayalım olayı bunlar ya masum sa ben bu açıdan bakıyorum sadece

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaçakcılıgın masumiyetimi olur ortada bir masumbiyet varsa o da onca mehmetcik şehitoldu bundan başka mansubiyetmi olur pes diyorum
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlara 1 kuruş bile vermezdim bunlara tazminat verelim diyenlerden başlamak lazımya neyse başlarsam kesin banlanırım onun için başlamıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şehit ailesinin evinin elektiriğini, kesenlerin ve geberen pkk desdekcilerine 150 bin tl verenlerin Allah belasını versin

verdiğimiz vergi pkk lılara yardım olarak gidiyor.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri