![]()
ustam yazılımı attım aldı cihaz ama modül yazılımını almıyor bine yazıyor AT 1030 SKY USB li loader 219
Teşekkur: 0
![]()
ustam yazılımı attım aldı cihaz ama modül yazılımını almıyor bine yazıyor AT 1030 SKY USB li loader 219
![]()
RD 2 IM KARE ENTEGRE
:49: selam bende sunny 1030sky var kardes once den kaon yazılımı vardı sımdı sızın verdıgınız.R_YE-2005DCIAZ_HW-12.03.A5_060801 yazılımı attım.ondan sonra cıgazın ıcıne baktım rd2 oldugunu gordum ve beyaz etiketli_RD2_fullx1-2.zip dosyasını attım fakat program yuklenıyor flasa gectıkten sonra duruyor.ayreten 618rd2-m-iin-leoderdan dıyerekten bunuda attım.ama bır sonuc alamadım.cıgazı seyredıyorum fakat sıstem bılgılerıne gırmem gerektıyınde sıfre soruyor acamıyorum.bıraz karısık oldugu ama andıgınızdan emınım.sımdıden tesekkurler..![]()
0000 - 2580-7777 Olmaz ise; Kumandanın menu tuşuna basın, sistem ayarları menüsünün üzerine gelip OK'e basın, OK'e bastığınızda karşınıza şifre bölümü çıkacak sırayla KIRMIZI-YEŞİL-SARI ve MAVİ tuşuna basın, Tekrar şifre sorduğunda 0000 girin
Leoderler Cİhazi Tanimiyor Cİhaz Takik Beklİyorum
anlatamadim usta yani simdi bendeki makina fta kanalarida acmiyor
bendeki makina sunny 1030dci sky
ya ne oldu makina hic bir sey acmiyor yokmu yardimci olan sinyal var ama
kanal bulmuyor ben bu sorundan nasil kurtulurum fark etmez orjinal softwer olsada sorun degil
Konu umut23 tarafından (24-08-2006 Saat 12:53 ) değiştirilmiştir.
ya arkadasim ben yukarda arapcami yaziyorum fta nin ne oldugunu bilmiyormusun ben diyorum ki benim makina sunny sky tabanli ama ben yu softweri yukledim simdi degil ***wxx normal kanallarida acmiyorr ben bunu demek istiyorum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri