şu an 12360 27500 taratım diğerleri var *** xxx kanalı yok bilgisi olan varmı kolay gelsin teşekkürler
şu an 12360 27500 taratım diğerleri var *** xxx kanalı yok bilgisi olan varmı kolay gelsin teşekkürler
arkadaşlar benim makinam hemco 60030 ama yazılımı daimma 7011DCIZ yazılımı kulnaıyorum ama 2 gündür 24 tarihli yazılımı yükleyemedim bana yardımcı olurmusunuz şididen tşk.ler
sevgi emekti demi emek vermişsin .usb li cihazım yok ama emeğine saygılıyım işte emek bu sevgi de bu teşekkürler
usta benim suny 1030 dcı sky cihazım var yanlış bir yazılım yüklemem dolayısıyla bir problem oldu onu giderdim bu kez türksat taraması yapıyor ama hotbört taraması yapmıyordu sistem kurmadan düzelteyim derken ben hepsi diye okey dedim herşey kayboldu şimdi cihazın ekranında ERI ve yanında küçük (n)şeklinde bir işaret var bunu nasıl tekrar düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim hepinize selamlar.
slm arkadaşlar ben yükledim ama ***view lere baktım ama acmadı sadece xxx olnımı acıyor firekansı nedir acaba verebilirseniz sevinirim teşekkürler
arkadaşlar bende sunny 1030 cı rd2 cihaz var Son yazılımları atmama rağmen *** xx kanalı için olan rd2 li yazılımda dahil bu kanalı açamıyorum Acaba kanalda bir problem mi var yoksa yazılımda mı Yardımlarınızı bekliyorum
*** wiev xxx kanalı şu an yayını yok o yüzden açmıyor boşuna ugraşmayınız
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
*** wiev xxx kanalı bu gün itibarı ile yayına tekrar girdi
next 7600 cihaza loderi yüklemek istediğimde cihazın ekranında fail yazıyor,açıklarsanız sevinerim.çok teşekkürler.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri