REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/22 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
212 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Sunny Sky Modüllü Cihazlar İçin Modul Guncelleme Dosyaları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an 12360 27500 taratım diğerleri var *** xxx kanalı yok bilgisi olan varmı kolay gelsin teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar benim makinam hemco 60030 ama yazılımı daimma 7011DCIZ yazılımı kulnaıyorum ama 2 gündür 24 tarihli yazılımı yükleyemedim bana yardımcı olurmusunuz şididen tşk.ler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgi emekti demi emek vermişsin .usb li cihazım yok ama emeğine saygılıyım işte emek bu sevgi de bu teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta benim suny 1030 dcı sky cihazım var yanlış bir yazılım yüklemem dolayısıyla bir problem oldu onu giderdim bu kez türksat taraması yapıyor ama hotbört taraması yapmıyordu sistem kurmadan düzelteyim derken ben hepsi diye okey dedim herşey kayboldu şimdi cihazın ekranında ERI ve yanında küçük (n)şeklinde bir işaret var bunu nasıl tekrar düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim hepinize selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar ben yükledim ama ***view lere baktım ama acmadı sadece xxx olnımı acıyor firekansı nedir acaba verebilirseniz sevinirim teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozkan123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaşlar ben yükledim ama ***view lere baktım ama acmadı sadece xxx olnımı acıyor firekansı nedir acaba verebilirseniz sevinirim teşekkürler
    12360 H 27500

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende sunny 1030 cı rd2 cihaz var Son yazılımları atmama rağmen *** xx kanalı için olan rd2 li yazılımda dahil bu kanalı açamıyorum Acaba kanalda bir problem mi var yoksa yazılımda mı Yardımlarınızı bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

*** wiev xxx kanalı şu an yayını yok o yüzden açmıyor boşuna ugraşmayınız
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

*** wiev xxx kanalı bu gün itibarı ile yayına tekrar girdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next 7600 cihaza loderi yüklemek istediğimde cihazın ekranında fail yazıyor,açıklarsanız sevinerim.çok teşekkürler.

Sayfa 7/22 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri