ya arkadasim ben yukarda arapcami yaziyorum fta nin ne oldugunu bilmiyormusun ben diyorum ki benim makina sunny sky tabanli ama ben yu softweri yukledim simdi degil ***wxx normal kanallarida acmiyorr ben bunu demek istiyorum

Teşekkur: 0
ya arkadasim ben yukarda arapcami yaziyorum fta nin ne oldugunu bilmiyormusun ben diyorum ki benim makina sunny sky tabanli ama ben yu softweri yukledim simdi degil ***wxx normal kanallarida acmiyorr ben bunu demek istiyorum
Modul yazılımını yanlış yuklediniz sanırım emin olmanız lazım h -w sine uygun mu?o ilk yuklediginiz dosyaya arkadasim ben yukarda arapcami yaziyorum fta nin ne oldugunu bilmiyormusun ben diyorum ki benim makina sunny sky tabanli ama ben yu softweri yukledim simdi degil ***wxx normal kanallarida acmiyorr ben bunu demek istiyorum
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
cihazına yanlış yuklemeden dolayı modulun çökmüş allta verdiğim no/av duzeltme dosyasını sıra ile yukle dosyayı mesaj bire ekledim........ya arkadasim ben yukarda arapcami yaziyorum fta nin ne oldugunu bilmiyormusun ben diyorum ki benim makina sunny sky tabanli ama ben yu softweri yukledim simdi degil ***wxx normal kanallarida acmiyorr ben bunu demek istiyorum
kızma yaw yanlış anlamışızya arkadasim ben yukarda arapcami yaziyorum fta nin ne oldugunu bilmiyormusun ben diyorum ki benim makina sunny sky tabanli ama ben yu softweri yukledim simdi degil ***wxx normal kanallarida acmiyorr ben bunu demek istiyorumneyse memedim cevap yazmış dosyaları yükleyin düzelir
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)