REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: baff 6000 tvin w3 24.01 2012 yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ek

imzanizdakinin deva mı var mı MOKUR33
    Konu ŞRARSKOZ tarafından (25-01-2012 Saat 15:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: ek
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    imzanizdakinin deva mı var mı MOKUR33
    Kazadan sonra haber alınamadı usta..
    kısmi felç geçirmiştir.
    arkada oturan adam daha komik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı canavar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    memoli boşa söktürdün cihazı bişe açtığı yok verdiğin yazılımın mokur usta senin w6 yazılımı süper çalışıyor 3 uydu yuda açtı tşklerrrr dreamboxtan fazla kanal açtı 223 kanal saydığım diğerlerinede bakıyorum sonsuz tşk lerimi sunarım saol varol mokur usta
    datayı yazmasaydın keşke.şimdi yazılım ararlar,arap kardeşlerinin sitelerinde...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimsenin bir yere kayboldugu yok kardes ben senden 2 gun zaman istedim 2 gun sonra goruselim burdan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bekleriz 2 gün daha.
    bendeki w6 datalı yazılımı görseniz dudaklarınız uçuklar.bu kadar açıyormu diye.ama gördüm kimin ne olduğunu bu yüzden,w3 yüklediğim,dürüst arkadaşlara tekrar w6 yükleyecem.hemde ücretsiz. dürüst olanın her zaman yanındayım ve yardımcı olurum...
    Konu MOKUR33 tarafından (25-01-2012 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mokur usta iyi guzel kardes sende yazilim var, simdi sana bir sorum insanlar icin yaziyorsunuzya yok su forumdan almis yok araplardan alinmis v,s siz nerden aldiniz bu yazilimi acaba ,,,,,,,,,,, sakin ben yapiyorum demeyin . yoksa gulmekten yerlere yatarim simdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen öyle devam et mokur ve arkadaşları son gülen iyi güler
    yazılımı verince ağlayacaksın canım kardeşim)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

meslek sırrı.
    1 ay daha izlesin arkadaşlar,33 kanallı yazılım, diye kapanmadı.şimdilik onunla idare edin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı memoli1478 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen öyle devam et mokur ve arkadaşları son gülen iyi güler
    yazılımı verince ağlayacaksın canım kardeşim)
    bi göremedik şu meşhur elinizde olan yazılımı.2 aydır aynı laf.icraat yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı kuyudan çıkaramadılar sanırım arama kurtarma da devreye girmiş sanırım seneye kadar çıkarırlar yazılımı

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri