REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: FTA uydu kullananlara Sinema TV müjdesi!.. :D

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 FTA uydu kullananlara Sinema TV müjdesi!.. :D

Sinema TV, Sinema TV2, Sinema TV Aile, Sinema TV 1001, Sinema TV HD, Sinema TV HD 2, Sinema TV Aile HD, Sinema TV 1001 HD ve Animex olmak üzere MCD'nin toplam 9 kanalı hergün 20 dk. lığına şifresiz!!! Eğer 11996 v 27500 frekansında sinyal yok ise 10 ve ya 15 dk bekleyin! Sonra saydığım kanallar sinyal geldiği zaman şifresiz olacaktır! (20 dakika şifresiz)

NOT: Eğer frekansın olmaması antenden kaynaklanıyorsa kanalı izleme imkanınız yoktur demektir!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu 20 dakkanın yayın saatleri kaç acaba ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hahudilerin kanalı d smat doğanın değilmi yahudilerin hiçbirşeyini izlemeyin ve almayın para ceplerine girmesin bunlar hep müslümanları birbirine düşürür ve bütün türkiyenin gelirlerini yiyiyorlar tatillere gidiyorlar eyleniyorlar sizde gidip eşyalarını diji paketlerini alıyorsunuz para kazandırıyorsunuz yapmayın müslümansınız müslümana yakışmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hep herkesi uyarıyorum ama beni suçluyolar sen teröristsin türk düşmanısın diyorlar hayır yalan söylüyorlar asıl onlar türk düşmanı doğruları örtüyorlar ve insanları yalnış yola sürüklüyorlar diğer forumlarda insanları uyarırken asıl sen terörristsin diyorlar çünkü doğruyu söylediğim için üzerime gelim mesajları silip sen türk düşmanısın diyorlar uyara uyara nereye kadar gidebilirim yoruldum bende en iyisi hiç konuşmamak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saatler belirsiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001

Alıntı hakan_77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hahudilerin kanalı d smat doğanın değilmi yahudilerin hiçbirşeyini izlemeyin ve almayın para ceplerine girmesin bunlar hep müslümanları birbirine düşürür ve bütün türkiyenin gelirlerini yiyiyorlar tatillere gidiyorlar eyleniyorlar sizde gidip eşyalarını diji paketlerini alıyorsunuz para kazandırıyorsunuz yapmayın müslümansınız müslümana yakışmaz

arkadaşım sana mı düştü neye üye olup olamayacağınız.doğan grubuna yahudi diyorsunuz coca-cola ya da israil malı diyorsunuz ayıptır ya.resmen bağnazlıktır bunun adı.d-smarlıyım ve çok mutluyum.herkes istediği yere üye olsun karışma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben seni suçlamıyorum yanlış anlama hakan kardeş.bu kesimin hepsinde bu var.benimde senin gibi düşünen çok arkadaşım var.hiç tartışmaya falan girmiyorum.kendi düşüncesi diyor geçiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende D-smarta üyeyim dedikleriniz doğru olabilir ama peki soyu sopu türk olupta platform kurmuş kimse yok ki ona üye olalım mecburen mecburiyetten yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilmiyorum ben soyu sopunu dediğin doğru olabilir yorumsuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şifresiz acmazlar yanlık konu bana göre

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri