REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Demirören'in Fenerbahçemiz sözü taraftarı çıldırttı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Demirören'in Fenerbahçemiz sözü taraftarı çıldırttı

Demirören'in Fenerbahçemiz sözü taraftarı çıldırttı

TFF Genel Kurulu'nda konuşan Demirören'in 'Fenerbahçemiz' sözü Beşiktaşlı taraftarları isyan ettirdi..

Bugün Türk spor tarihinin en kritik günlerinden biri yaşandı. 58. Maddede değişiklik yapılmasını ön gören tasarı Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu’nda reddedildi.
    YUMRUKLAR KONUŞTU

Şike tartışmalarından bir türlü çıkamayan Kulüpler Birliği ve TFF Genel Kurulu kararı almıştı. Amaç 58. Maddedeki düzenlemeyi değiştirerek bir defaya mahsus ‘küme düşme cezası yerine puan silme cezası verilsin’ düşüncesini hayata geçirmekti. Düzenleme reddedildi. Beklenen olmadı ve genel kurul çok gergin bir atmosferde tamamlandı. Bazı kulüp başkanları birbirini yumrukladı.
    DEMİRÖREN: FENERBAHÇEMİZ

Beşiktaşlı taraftarlar için en dikkat çekici ifade ise Başkan Yıldırım Demirören’den geldi. Kürsüye çıkan Yıldırım Demirören, ‘Maalesef Fenerbahçemizin adı herkesten çok geçiyor. Rating uğruna hep Fenerbahçe’nin adını kullanılıyor. Hayır, Bank Asya dahil şu anda 8 takım bu işin içinde’ dedi.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TARAFTARLAR İSYAN ETTİ

Demirören’in ‘Fenerbahçemiz’ sözleri Beşiktaşlı taraftarları adeta çıldırttı. Sosyal paylaşım sitesi twitter’da en çok konuşulan başlıklardan biri haline gelen Demirören için ‘Fenerbahçe’nin Demirören’i’ ifadelerini kullandılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elbette Öyle dİyecek bİrlİk baŞkani ne beklİyorlarkİ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yıldırım Demirören'i tebrik ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben gs li olarak normal karşılıyorum kimse korkmasın bir şey olmaz bu sıralar herkes hepimiz ermeniyiz diyip duruyor BEN ERMENİ OLMAKTANSA FB Lİ OLMAYA RAZIYIM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsun baskana orada konusma yaparken bjk baskani olarak degil futbol kuluplerinin basi olarak konusuyor yani cumhur baskani tarafsiz olmasini bekledigimiz gibi demirorenin de tarafsiz olmasi lazim o kursude besiktas adina konusmuyor çunki butun takimlarin adina konusuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hosunuza gittiyse hemen size yönetici falan yapalim.bizde kurtulmus oluruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaan77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hosunuza gittiyse hemen size yönetici falan yapalim.bizde kurtulmus oluruz.
    yıldonun yazısını dikkatli oku bir başkan başka ne söyleyebilir yada sana soruyorum ne söylemesi gerekiyordu sen ne söylemesini isterdin kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu bu adamı Fener'liler okuyup üflediler herhalde.Sayın Aziz Yıldırım'la sayın Yıldırım Demirören'in nebiçim tartışmalarına şahit oldum. veya Demirören'in niyeti başka

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tebrik

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yahu bu adamı Fener'liler okuyup üflediler herhalde.Sayın Aziz Yıldırım'la sayın Yıldırım Demirören'in nebiçim tartışmalarına şahit oldum. veya Demirören'in niyeti başka
    katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Demirören galiba Fenerbahçeye başkan olacak

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri