arkadaşlar niye hep aşırı fanatiklik yapıp bu doğrultuda yorumlar yapıyoruz. bir beşiktaşlı olarak fenerbahçeyi sevmesemde başkanın söylediklerini yadırgamıyorum futbolumuzun içinde bulunduğu bu kaos döneminde söylenmiş güzel şeylerden bir tanesi.
[[/SIGPIC]bir insanın onuru mensubu olduğu milletin şerefi ile eşdeğerdir
bu sene futbolun tadı yok benceo yüzden başkaların açıklamları beni çok alakadar etmiyor..sonuçta şuan bian önce herkes şu şike olayıyla ilgili karraların verilmesini bekliyorlar ve istiyorlar..
tabiki öyle konuşacak fenerbahçe buz dagının su üstünde kalan tarafı su altında acaba kimler var her kes fenerbahçe adını kullanıp kendini aklamaya çalışıyor beşiktaş lılarda başkanlarına inanmıyor çünkü hocası şi***e yeltenecek kedisinin haberi olmayacak insan biraz dürüst olur
Aslında bir Beşiktaşlı olarak benim zoruma gitmedi kızmadımda çünkü başkan o lafı söylerken ülkemizin takımı manasında söyledi.Yani sözün gelişiydi misal o arada Fenerbahçe değil başka bir takımda olabilirdi.
Allahtan Fenerbahçemiz dedi,ya Bursasporumuz deseydi,eyse körler sağırlar birbirini ağırlar
demirörenede bu söylemden dolayı tebrikler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri