REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Demirören'in Fenerbahçemiz sözü taraftarı çıldırttı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sene futbolun tadı yok bence o yüzden başkaların açıklamları beni çok alakadar etmiyor..sonuçta şuan bian önce herkes şu şike olayıyla ilgili karraların verilmesini bekliyorlar ve istiyorlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Demirören galiba Fenerbahçeye başkan olacak
    Alın tepe tepe kullanın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki öyle konuşacak fenerbahçe buz dagının su üstünde kalan tarafı su altında acaba kimler var her kes fenerbahçe adını kullanıp kendini aklamaya çalışıyor beşiktaş lılarda başkanlarına inanmıyor çünkü hocası şi***e yeltenecek kedisinin haberi olmayacak insan biraz dürüst olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında bir Beşiktaşlı olarak benim zoruma gitmedi kızmadımda çünkü başkan o lafı söylerken ülkemizin takımı manasında söyledi.Yani sözün gelişiydi misal o arada Fenerbahçe değil başka bir takımda olabilirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tebrik

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yahu bu adamı Fener'liler okuyup üflediler herhalde.Sayın Aziz Yıldırım'la sayın Yıldırım Demirören'in nebiçim tartışmalarına şahit oldum. veya Demirören'in niyeti başka
    katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allahtan Fenerbahçemiz dedi,ya Bursasporumuz deseydi,eyse körler sağırlar birbirini ağırlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demirörenede bu söylemden dolayı tebrikler

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri